Iar de sfarsit… Ati facut ochii mari, cum am banuit?… Caci pe DUMNEZEU nu-l pot intreba, insa banuiesc… Cu Palma se bate pe genunchi… Pentru LECTIA MEA! (4)

7 nov.

Iar FETELE ce de INVATAT au VRUT 

Poate intelegeti ce sentiment va va urmari, TOATA VIATA, stiind:

V-a TERFELIT numai… ca si asa si-a F-t-t CURVA cand a vrut!

Si-a plesnit apoi doar palmele si si-a zis: ZIS si FACUT!

*

Un DOBITOC… Care pana am facut eu Liceul… sa ma nenoroceasca

… cu anii… la Poarta Facultatii… ca BOUL a batut!

Credeti-ma!… Si eu ce mi-as dori… in loc de un CIUFUT

… SCOALA VIETII alteia sa fi cunoscut!

*

Si in loc sa scriu pe “colegiimeidespre un RATAT…

… despre COLEGIALITATE sa scriu

… si despre amintirile FRUMOASE, de neuitat, ce mi-a dat.

Si despre PRIETENIE!…. RESPECT!

Nu sa STRIG ca:

Si noi avem LA VIATA UN DREPT!

*

Deci, FETELOR!… Caci chiar am terminat!

De ati citit atente si v-ati mai si distrat

Nu credeti ca de vi s-a intamplat, aveti ceva de ras!

… Caci, de ati sti… Nici plansul… nu e plans!

0152-KOLLEGIALITAT-black-mindlifters-motivationsposter

= Abschließen 4 =

Sau… crezutul= speratul… in fine!… ***   EPILOG pentru un BASTARD   ***

*****       Inceput poate pe 10 Ianuarie pana pe 23 Februarie 2012       *****

*

°71*- … Asta este ***EPILOG pentru un BASTARD***- PANGARITORULUI de FETEMARI cu facultate-alexandru dobre ( PIPI zis si bibi ) dedicat… Crescut dar needucat…

°72*- … pe B-DUL REPUBLICII.27, BL.POLI, URZICENI… in scoala ma-sii de alaltaieri! Acel inginer cu CAP de VITEL!…SA TE CACI PE EL!…ASTA si-a facut-o insa EL!!!

°69*- URZICENI!… BUZAU! M-oi fi inselat ?… Iar si-a destramat SATRA… SOBOLANUL demascat? LASUL n-o fi auzit ca tot GUNOIUL e candva la rand de SCUIPAT?

°70*- …Unde te ascunzi PANGARITOR-de-FETEMARI-alexandru- dobre-PIPI-cu-SUFLET-ZUDALIT? Mai AI si ALTELE de PANGARIT?… Tot VIERME! Cat ai de trait!!!

°1- De ultima incheiere, tu, PULA! Caci doar EA te-a purtat, ca pe un ORB, in lume, de mana! Iti place ADEVARUL, CIUFUT? Cum ca uleiul la suprafata tot s-a zbatut?

°2- Ce te-ai mai inselat cu CURVA TA! Acum aveti timp, sa va spalati! CE? FATA?… Care oare? Cand BROASCA RAIOASA si asa, de ACNEE, nu si-a vazut-o?!

°3- … Iar TU NICIODATA NU AI AVUT-O?!… Caci ma-ta doar pe PULA ti-a trecut-o! Si ce in lume sa fi purtat? Doar PULA! Cu care, pe poarta, la Facultate te-a dat!

°4- … Si-ti plac versurile mele FUTALAU?Sant tocmai titrate pentru „NU AI CARACTER, TU, BOU!“…Caci daca L-AI FI AVUT… nimeni, PLAVAN, nu te-ar fi stiut!…

°5- Nu te mai saturi sa-ti privesti obrazul de CACAT pe internet? Cauta-te si la „ARSCHLOCH romanesc cu facultate“ sau la „FUTALAUL CURVELOR“… PROLET!!!

°6 … Cum mai este DUMNEZEU de DREPT!... Si-n ULTIMA-ti ZI, cand cu AVEREA TA sa pleci te-i stradui, tine-ti si VREJU-n mana!… Poate ceva inca-ti va mai sopti!

°7- … Si cum am mai zis, PROLET de SCUIPAT

… Scrisoarea mea n-o uita! O ai la ma-ta de dat!

Sa-si aminteasca cate le-a mai ALBIT!

…Si ce din tine sa faca, doar, a reusit!

°8- Si… si de ce, DEGEABA umbra acestui PAMANT ati facut!

Caci SPECIA VOASTRA PRIVITIVA demult pe aici a trecut… Si doar GUNOI OMENESC sa fiti ati putut!

°9- alexandru dobre (bibi)-PANGARITORUL de FETEMARI cu facultate! 60 de ANI are! UITE-l ce doar poate! METALURGIE DEFORMARI, iti place BOUL tau cu carte?

°10- Si i-ai racit-o bine FUTALAU, cand a venit si randul tau? 

 Uite, TINICHEAUA lustruita, in suflet… PO(r)CITA!!!…

Pe 000 PULAU-FUTALAU!

A fost si colegul tau?

°11- … Asta este DOBITOCUL cu facultate peste care am avut ghinion sa dau eu! Care cu toate ca stia ca-si va lua pentru banii EI, CURVA LICITATA… Si-a dorit…

°12- Si de o FATAMARE joc sa-si bata! Sa stie cum e nelabartata? Dar ce lasa-n urma lui, s-a gandit vreodata? NU! Caci MILOGULUI versat doar BANII GUSA i-au umflat!

°13- Si asta-i ADEVARUL despre tine… ce dupa 31 de ani IN OCHI JAVRA… ti l-am scuipat! Bine ca a iesit din tine UN CACAT! De aia mirosi si azi, de aici, RATAT!

°14-… Si DUMNEZEU de m-o ajuta,

Ma voi duce si eu, la Revederi, dupa moartea ta!

… Cand va fi iarasi aerul curat

… Si nu va mai puti ca tine!… CACAT!

°15-… Ca in ziua in care la facultate am luat!

… Si ca in zilele pana sa te cunosc!

… Esti multumit acuma, tu, PROST?

…Ce CACAT de COLEG ai mai fost!!!

°16-… Caci am zis c-o sa merg in 2016… dupa 35 de ani!… la prima mea Revedere!!!… BASTARD!…Insa scriind, stiu ca totusi de VOMITAT nu am terminat!

°17-…Tu plimba-ti TARFA!… Caci de “deformat”, sigur, multi o vor mai lua ca si altadat’! De Revedere, ai doar UNA de dat! MITOCAN needucat! Si de SCUIPAT e pacat!

°18- Acum, da-ma in judecata, PROSTIA TA! Caci cum vezi, nu va iesi nimic de satisfactie” vei vrea! Cum am zis, PROLET!… Nu te mai chinui si FA, ca si atunci, LABA!

°19- Si azi, cand in oglinda se uita, Ce-o sa vada? O CARICATURA prost facuta! De el doar desenata! Ar vrea pe loc s-o stearga, Dar nu mai poate ca, A apasat prea tare…

°20-… Ce BINE ca VIATA doar O SANSA-ti DA!… Asta a fost povestea lui bibi-FUTALAU!…De URZICENI?… De… BUZAU?… EGAL!… Tot un CIUCALAU!

°21-…Oare, de aia i-a zis ma-sa bibi? A stiut ca-l va slefui numai la valorea CIURUC = PIPI?… Iar el, daca o are si mai mica, ce s-aiba-n BIBILICA?… 000 = NIMICA!

°22- … Si ce o sa-i dea in mana? Stie singur! UN CACAT! Ca asta este titlul, Ce doar l-a meritat! Sa-l ingropam acum, Pe FUTALAUL URBAN, In al sau Neanderthal!

°23- Ca el doar si-a ales,

In singura lui viata, Asa s-aiba succes.

Si ce bine-i ca… Viata nici o sansa nu-i mai da!

Crezi ca am uitat?

Unde-mi este SANSA ce VIATA mi-a dat? 

°24- Astazi, CACATdeOM! CACATdeBARBAT! Cauta-ti oglinda, de nu ti s-a spart… cand te uiti in ea! Sau va VOMITA? Iar pe OBRAZUL tau… stii ce fac, FUTALAU!

°25- … Insa, VIERME! Chiar daca sant unde pe viata m-ai bagat!…Fara!!! Ceva sa-ti fi cerut vreodat’!…Fara!!! Vreun rau sa-ti fi facut!…Fara!!! Sa-mi spui DE CE?

°26-… Si Fara!!! Un DREPT sa-mi dai sa ma apar, daca ceva as fi gresit! Fara!!! Mai ai FARA,TAMPIT? Nu mi-as dori sa traiesc cu SUFLETUL tau de CACAT… IPOCRIT!

°27-Tu, GUNOI poti trai asa! Asta ti-a fost scoala lui MUMA-ta-CURVA! Si ea a invatat-o candva…Traieste, VIERME si mai departe asa! STIU! DUMNEZEU nu ma va uita!

°28- Astept numai ZIUA cand iarasi, ca si acum, pe neasteptate ma va chema! Sa-ti impodobesc ceea ce te va acoperi, VIERME!… AVEREA! Pentru cum mi-ai batjocorit VIATA!

°29-“colegiimei”, asta este ***  EPILOG pentru un BASTARD  ***! Ce a vrut sa arate ca a fost si el pe LUMEA asta odat’. CA PULA!!!… Ca EA L-A REPREZENTAT!!!

°30- Acum, da-i pagina! Sa se mai POATA inca 31 de ani LAUDA! TU l-ai ACCEPTAT in lumea ta!…Sorry! Asta nu va fi nicicand LUMEA mea!… Si de-ti datorez ceva.

°31-…Caci am avut COLEGI-COLEGI! Pe care, sa-i cunosti, tot numai o SANSA VIATA iti da! Dar nu CIUCALAI ca acest PULAU! FUTALAUL ma-sii, CURVEI si al tau!

°32-…Chiar de-i ai la tine, pe Colegii Mei, nu le murdaresc OBRAZUL eu… Vreau sa-i pastrez in inima curati… si nu PANGARITI… cum a facut-o cu mine… acest BOU!

°33-“colegiimei”, nu-i pacat sa fii “si” o CLOACA cu GUNOI nedepistat, Ca si FUTALAUL LAS ascuns? Dar uite cum cu DEGETUL l-am aratat!… Ce zici, CASTRAT?

°34- Si, FUTALAU-SPURCAT, ai si tu FATA?… I-ai spus ce SCULA ai FOST vreodata… Ca sa nu aiba GHINIONUL MEU? Sau chiuie si ea cum a facut-o neamul tau?!

°35- Sau, ai baieti, RATAT? Ca pe tine, doar cu PULA in mana, in lume i-ati lasat?Iarasi vreuna, pe viata, ca si pe mine, nevinovata ati condamnat? OTREAPA de vomitat!

°36- Ce ziceti despre FUTALAUL CORNUT care in ziua nasterii mele, pe ma-sa, la albit, deja prin gaura cheii-a vazut? Atunci si-a ales … ce are in viata de facut?!

°37- Am zis doar! De mic in CREIER deformat! Ce sa devina cand in inima si-n suflet, nu-i decat CACAT!? Unul ca el!… SCELERAT! Sa nu-i dai JAVREI cu parul in cap?

°38- Acum, FUTALAU, ai de adunat… Daca n-ai facut-o cand timpul ti-a fost dat. Prea tarziu insa, ceva de invatat! 

CASTRAT

,

PENSIONAT

acum…

si DEMASCAT!

°39-… Stiu doar ca multi vor rade. Altii vor fi-ntelepti, Ma vor intelege, nu vor fi nedrepti. Ca din vremea mea, Lumea mult s-a schimbat. Si cu toate acestea,

°40- …Pata-mi de pe suflet, Tot nu s-a spalat. Si cand va fi asa?… Intrebati-l doar… pe TAURUL COMUNAL! El va face, sigur, LABA… insa in ZADAR! CREIER= 000… iar!

°41-… Cand vei imbatrani… Si poate, totusi, n-ai trait degeaba, Iti vei aminti desigur, povestea asta cu fata. Si te vei intreba: De ce Dumnezeu de toate ti-o fi dat…

°42- Dar nici un pic de omenie? Ca bine ti-ar fi stat!… Iti spun eu de ce! Pai nici n-ai meritat!… Si-n ultima-ti secunda, Poate vei simti palma-mi pe obraz…

°43- Ea sa-ti aminteasca ce iti spun eu azi! De nu ai intrat cu masina-n pluta, (Pluta este un copac, BOULE! La marginea strazii. Asa se cheama la mine, unde nu traiesc tigani!)

°44-… cum te-am blestemat, Sa-ti faca groapa adanca, adanca cu adevarat, Ca sa iei cu tine tot ce-ai adunat! Ca ai vrut de toate!… Si bani si masina si mai stiu eu ce!

°45- Si nu te-ai gandit, Cat m-ai injosit!…Poate-ti zici acuma ca imi este ciuda ca nu sant a ta? Ce as putea vedea, oare?… Doar TAURUL COMUNAL cu VACA SA!!!

°46- … Si, cu siguranta, inca o cireada alaturea… Nu te tine asa! Ca te-ai dat cinstit… Si-n realitate, totul ai pangarit!… Ziceai c-as fi tarata cu care te-ai amestecat…

°47- Si ca iti este teama de porci sa fii mancat?… Inca nu ai vazut? Te-au mancat de mult! Si de ce-i asa? C-au fost tot de SIPA TA! Cat imi pare de bine ca te-au mancat fara mine!

°48- Sa fi batucit in noroi, in Neanderthal, cu voi? Ramai mai departe Taur Comunal! Ca tu ti-ai ales, in viata ta, asa sa ai succes!… Si ce bine-i ca VIATA nici o SANSA nu-ti mai da!

°49-… Morala? Cred ca este clar: ,,Sa te fereasca Dumnezeu… De TAURUL COMUNAL!’’. Si cu mai multa ironie, Ar putea si asa sa fie:

°50- … ”De esti TAUR COMUNAL si titlu-ti place, Du-te-n GRAJD, la VACA!!! Ca ea tace! FETELE lasa-le-n pace! Nu le trebuie DOBITOACE!…Si daca rolul nu ti-e clar,

°51- Intreaba-l pe VETERINAR! Caci: De tot nu te-ai lamurit… Iti va pune-n nas ce ti-ai dorit!”. CE ZICI… PANGARITOR de FETEMARI-PULAU… de INELUL meu?

°52-… Iar celor ce m-au ascultat, Le multumesc neaparat! Si de n-am terminat de spus,Vreau doar jargonul sa mi-l scuz… Dar stiti cu rimele cum este!

°53-… O si mai lunga, veche poveste! Si sper ca totusi, veti salva, Acum… MORALUL! ETICA!

°54- … 000 PULAU-FUTALAU, ai auzit de asa ceva la CURVELE tale din MAHALA? Ce zici acum PIPI?… Te-ai CACAT pe bibi? Dar nu e pacat… cand ma-ta te-a fatat!

°55- Acum “ 000 “, Jargonul mi-as uita. Cred ca stii ce sa-ti spun as mai vrea? Nu numai cu “Na? Gandeste-te!”Ci si cu ”dar te rog, mai repede!”.Ce ti-ai dorit-o si n-ai apucat, RATAT!

°56- … Stii DOAR! LABA ti-am indicat!… Iar de “colegialitatea” ta… “colegiimei” m-am convins! Baga mai departe “mortul” altora, cum am zis… Si lasa-ti FUTALAUL neatins!

°57- … Ai stiut ca fara cele 2 zile nu tac. Acum are REZUMAT! Nu crezi ca IDIOTUL IDIOTILOR prea usor a scapat? Chiar daca manierele ca sa-i scriu… mi-am uitat?!

°58- Si CONCLUZIA, CACATdeBARBAT? “PROST sa FII! Cu LEUCA batut in CAP! Dar in CIURDA de BOVINE crescut si educat! Asa afla LUMEA de tine…RAHAT!!!”

°59- Sper sa te bucur cu acest ultim rand?… Sa iti mai BAG CEVA in LARGU-ti GAT?Din partea mea… si INTREDINTI???

°60- …Daca BANI nu ti-or fi dat cu SACUL…MULTI!… MULTI!… MULTI!?? MILOG-CRESCUT-FARA CARACTER si BUN-SIMT!!! De ce parinti?… DE CE parinti???

°61- … Caci cei 65 000 Euro pe COCIOABA lui ma-ta ii ai doar de impartit!… Cu ea, cu sora-ta!… Bine ca nu ramane mai NIMIC la SFARSIT !… NIMIC la SFARSIT!…

°62-…Din CASA BLESTEMATA… Unde PROSTIA, MARSAVIA, MITOCANIA, CURVASARIA, doar au TRAIT odata! VIERME-pensionat! Ai AVERE de papat!!!… PAMANTUL peste frate-tau de ma-ta si de tine lopatat, PORC nebelit scapat caci, de SCARBA, CACAT-azi-DESTUPAT, nici in ochi nu ti s-a SCUIPAT!

°63- … Tu, DUMNEZEU… care atatia ani m-ai ocrotit!… Fa ca PRAFUL sa se aleaga de AVEREA ce-a agonisit!… Cum PRAFUL s-a ales din VISELE si VIATA MEA!

°64- Si nu a gandit o clipa, ca si EU, ca si el… sa LE TRAIESC AS VREA! Si ca daca sa ma OMOR… CURAJ n-oi avea… nu mai am ce trai, caci mi-a JUCAT VIATA!

°65-Arata-i DOAMNE si da-i de gandit!!!… Poate intelege candva, cat RAU mi-a mai pricinuit???…Insa ce-mi va mai ajuta? Cand stiu ca AM MURIT dar n-o pot arata?!

°66- …Si te-ntrebi, DE CE?… DOAR sa-si BATA… TAURUL-COMUNALCLOPOTELE???!!!

°67- Si DE-CE-CURVA-ZABALATA… si IN GAT, de CATI??? FUT-TA… PROLETULUI NU i-a AJUNS?…FUTALAU PRIMITIV, ai RASPUNS?…CE RASPUNS?

°68-Ce zici, PIPI, despre PROIECTUL meu ce singura l-am facut?

Chiar cu Jargon!… Si CONCEPT sa mai fi avut?

Nu crezi ca nu numai ti le-as fi spart

… ci ti le-as fi si batut?…

°69- URZICENI- BUZAU! M-oi fi inselat ?… Iar si-a destramat SATRA… SOBOLANULdemascat? LASUL n-o fi auzit ca tot GUNOIUL e candva la rand de SCUIPAT?

°70- …Unde te ascunzi, PANGARITOR-de-FETEMARI-alexandru- dobre-PIPI-cu-SUFLET-ZUDALIT? Mai AI si ALTELE de PANGARIT?… Tot VIERME! Cat ai de trait!!!

°71- … Asta a fost *** EPILOG pentru un BASTARD ***- PANGARITORULUI de FETEMARI cu facultate-alexandru dobre ( PIPI zis si bibi ) dedicat…

°72-… In URZICENI, B-DUL REPUBLICII.27, BL.POLI… crescut si needucat! ACEL IDIOT… in LUMEA MARE, FARA CEI – 7!!! – ANI de ACASA lasat!…

°73- Care cu !!! 29-30 de ANI !!! de abia SCOALA PROSTILOR a terminat! Acel, SA TE CACI PE EL-inginer cu CAP de VITEL!!!… Nu singur s-a INSELAT? Insa… stie EL?

°74-… Si pana FUTALAUL va afla… Sorry „colegiimei“!… asta i-a fost doarciorna“…

°75-.………. ***De REVEDERE (de 30 de ani /1981-2011/17. Iunie)***………. La inceput… ca introducere sa zic… De 30 de-ani, doar nu v-am spus nimic …

°76- De-aceea azi, va rog, fiti toleranti! Putin doar numai… sa ma ascultati!Caci azi va scriu doar o scrisoare. Dar nu in proza de-asteptati!…De ce in rime, ma-ntreb, oare?

°77- Raspunsul poate-o sa-l aflati!… Cat mi-am dorit, la Revederi, sa fiu la voi… Cu voi sa rad. Si despre minunatii ani sa povestim doar, rand pe rand!…

°78- Si despre ce ne-a adus viata… De am avut noroc, sau nu!…Ce bune, rele-ntampinaram… Si cum ne este viata acu’!… C-am pierdut tata!… Am pierdut mama!..

°79-…Sau, poate frati ! Sau si surori!… Si cum ne-a mai invatat viata ca nu santem nemuritori!… Si ne-ntrebam! Ce-i sensul vietii? Si ce avem de invatat?…

°80-… E important doar cine santem?… Sau, cat in viata am adunat?…Ce santem!Nu poate fi estimat! Si sufletul curat! … De l-am avut… si ni l-am pastrat! …

°81-…Stiti doara, ca si eu crezusem, Norocul aici c-am gasit!… S-a laudat ca ma ocroteste …Si la un pas de poarta vietii, doar … aripile mi-a rupt!

°82- Si drumu-mi fu nu drept c-al vostru… Poate putin intortocheat…Dar stiti! Si-o pasare fara aripi doar cuibu-si mai are… de aparat!

°83-… Si-ar trebui cuiva sa-i multumesc… Ca n-am fost fluture si mai traiesc! Si poate ca este mai bine, cand nimenea …“iarasi neantrebat”, Nu s-a gandit sa ma mai ajute!

°84-… Pe Dracu’ ascuns in fine-a lasat!… Dar nici nu stiti cat de greu mi-a fost drumul la voi inapoi sa-l gasesc!…Caci amintirile-mi aici, patate-mi sant… sa le povestesc!

°85-…Si cat mi-am mai dorit… si chiar de-am mai uitat, Drumu-mi n-am mai gasit la ziua senina, in care, cu voi, aici am intrat!…Si-acum, raspunsul, cred ca-i elocvent!

°86- Sa mai explic ?… Nu este evident?…Caci rimele ce astazi pe hartie le-am trecut, Sant numai lacrimile … ce nu-mi curg!

°87-…Si celor care totusi despre mine isi mai amintesc, C-ati fost colegii mei… 5 ani… va multumesc!

°88- “colegiimei”- PORTALUL! Da-i LABARULUI PAGINA… SA-SI citeasca romanul… cand in GUNOI se va uita!…Sa citeasca ***EPILOG pentru un BASTARD***!

°89-…Asa ONOARE nu o are decat UN CACAT!… Da-i cateva zile PAGINA, sa stiu ca mi-am facut bine TEMA!…COLEGIIMEI, da-i PAGINA ca sa am LINISTEA!

°90- Altfel stii! O sa-ti dau liniste doar cu ALCATRAZ… Nu crezi ca a mertat-o al MEU OBRAZ?… Ajuta-ma s-o-nghita si pe ultima!…CA sa POT TRAGE in FINE APA!

°91- Nu merita, oare, asa ceva… orice FUTALAU-FARA-INTELECT? DOAMNE, cat poti fii de drept! Si ca unele CURVE s-au facut!…Si nici ele nu vor sti CE sa AIBA ar fi putut!

°92- Iar pentru tine, NUACEPT, ceva pe DRUMU-TI de pornit… Sa ai de clefetit! Intreaba-ti odrasla cu SUFLETUL STALCIT!… DE CE s-a rusinat in ziua cand l-am vizitat?

°93- Si care i-a fost prima fraza ce-a cantat? “Asa traim! Ti-am spus ca sant sarac!” Sau vei fi auzit si si pe tine te-o fi dezamagit? De-aia de tot i le-ai taiat? Bine ca l-ai CASTRAT!

°94- Caci, cine acasa n-a invatat sa pretuiasca si o FRIMITURA cat de mica pentru care un strop de sudoare nu a lasat, va avea doar o GUSA larga ca si FUTALAUL ce ai educat!

°95- …Iar inainte de a TRAGE APA dupa tine, BARBATdeCACAT… gandeste! De ce nu mi-o da liniste sentimentul… chiar daca multi nu vor intelege, insa am atentionat odat’……

°96- NU CREZI, ceea ce cred? Cu PROPRIILE ARME… te-am dat “SAH MAT”!?Dar revansa n-ai de asteptat! Numai de vrei BANI! Sa-i tina MA-TA, sub CUR, RATAT!

°97- Si, „de ce”, REGELE MILOGILOR si al PROSTILOR Revansa nu vei avea… cand impodobit esti doar… cu DOUA COARNE si cu un BELCIUGMICIMEA TA?

°98- Cum am zis, CARICATURA de PLANS!… CARICATURA de RAS!… CARCATURA de SCUIPAT!… ASTA ESTI DOAR… dar nu este de tine PACAT!

°99- ROMANIE draga! Nu-i si de tine pacat? Ce gandesti despre VIERMELE doar la GHIFTUIT programat? A luat ce- a putut… caci PE DEGEABA i-ai dat! Insa, NU CREZI…

°100-… ca si pe OBRAZUL TAU, la fel s-a CACAT?… Azi cand despre tine iar am citit… ma intreb… CAND ARATI CACATILOR ca au de PLATIT?

°101-… Sau vrei sa fii… ca mine… un VRAC?… Insa uite cum, astazi… in fine… NICI EU NU MAI TAC!…Iar tu FUTALAUL MA-TII CASTRAT… stii ca vei primi TOTUL „pe curat”!

°102- Si tu COLEGIIMEI, cat il mai poti pe acest „000” lasa LAUDA? Ce inginer metalurg ar fi si cat de multe informatii acum poate da? Cand scrie in sfarsit care-i este profesia?

°103- „SANT MARELE FUTALAU! CUM SA PANGARESTI O FATAMARE… si VIATA sa i-o DISTRUGI… ITI ARAT EU”! SPUNE-i ca o vei INSURA! Pana va FI A TA!

°104- Dar FUTE-TI mai departe si CURVA! Iar APOI nici nu o mai CAUTA… sa-i SPUI ca doar TI-AI BATUT JOC de EA!… ASTA AM INVATAT la CURVA-MAMA-MEA!

°105- EU santALEXANDRU DOBRE(BIBI)-MARELE-FUTALAU!”……… METALURGIE DEFORMARI – BUCURESTI …si COLEGIIMEI!… ASTA este ANUNTUL SAU!

°106- A fost si “colegul” tau, acest RATAT…care numai la nivelul UNUI PRIMAT doar a evoluat?… Si care numai scoala MARSAVIEI a studiat?… 31 de ANI, cu ce s-o fi laudat?

°107-Acum isi ascunde pagina? Cine sa se uite in OGLINDA sa?… SOBOLANUL LAS… cu 60 de ani… inca n-a invatatsa fie BARBAT???!!!NU CACAT!!!??? RATAT!!!!!

°108- Iar VOI, COPIII lui FUTALAU!… UITATI-VA AZI… in OBRAZUL sau! De nu aveti acelasi SUFLET de CACAT… CUM A PUTUT FACE ASA CEVAl-ati intrebat?

°109- „colegiimei”, am iarasi de scuzat… Dupa cum vezi… MORALA pentru acest CARACTER-PROST si FARA-BUN-SIMT-CRESCUT… iar am uitat… Las-o, te rog… de incheiat!

°110- Asta este ALEXANDRU DOBRE (bibi)-PANGARITORUL de FETEMARI din URZICENI, B-DUL.REP.27, BL.POLI ce aici doar scoala „si da-i-si da-i” a ma-sii a urmat

°111- Apoi, FACULTATEA de METALURGIE DEFORMARI-BUCURESTI 1976-1981 a terminat. ( Dar… ?O FI TERMINAT… cum, pe proiectul facut de curva fu examinat!?!) La www.colegiimei.ro/Alexandru-Dobre/colegi-429159 – Sant 6!!! Care e CACAT?…

°112- Dar, pentru unul care numai in manualul MARSAVIEI a citit si sa devina << SECURIST >> atata si-a mai dorit, nu este asta FINALUL cel mai potrivit?…

°113- PE CATI… INCA pe la SPATE… asa ca pe MINE, i-o FI PALIT? Ce zici… FUTALAUL-PIPI???……………..WHO THE FUCK IS bibi???…

°114- CACI VINOVATII fara VINA

… tac cat tac… 

Dar va veni si ZIUA cand CER SA SE FACA LUMINA!!!

….. SI O FAC!

… Si… si pentru orice NEDREPTATE vor plati!…

°115- N-ar fi trebuit TU… MORTU’ ma-tii, sa o stii???… Iar TU,“colegiimei”stiu ca nervii ti i-am stresat! CATI ANI crezi Tu ca asa MARSAVIE, cu pretul VIETII, ai fi suportat?

°116- Sper totusi, ACUM! cel putin, despre COLEGIALITATE se va mai reflecta?… Si si „ce ar trebui cu ADEVARAT insemna”? DAR si ca oricand poti primi o scrisoare… asa!

°117- „colegiimei”, ia-ti DOBITOCUL! Pe PANGARITORUL de FETEMARI-CORNUT! Acum are de laudat cand si la… URZICENI MOISIL FUTALAUL e de vazut!

°118- Sau gandeste cineva… ca a invatat CEVA? Ca al lui NUACEPT… CE-FACE-NU-STIE… se VA vindeca, totusi… de DOBITOCIE?… Dar cum va scapa de… MARSAVIE?

°119- Asta, ca in fine sa stii de ce-ai trait, GUNOIUL-PIPI! Caci, daca etajul superior l-ai fi folosit. Si si cei 5 ani ce ne-au despartit, Ai avea alta poveste!… Nu ca cea din script!

°120- …Iar ASTAZI sper ca in TARANIA si despre CIVILIZATIE… si chiar despre NIVEL” in SENSUL de EDUCATIE se va INVATA!?… Sau, toti MITOCANII sant pe urma ta?

°121-Pentru NEEDUCATII-de-MAHALA!!!…MARK KNOPFLER – Nobody’s Got The Gun poate ascultati si mai invatati CEVA!… Poate RESPECTATI atunci VIATA ALTORA?!

***…TIE- COLEGIIMEI- totusi un rand… Oare mi-ai citit vre-un gand? Caci atat m-am intrebat… sa-ti scriu sau sa-mi las FINALUL, deocamdata… nestricat?

°122- Dar astuia, plecat din TARANIA, ma-sa nu i-a pregatit decat GHIOAGA…cu ea pe la spate in cap sa dea! Cu MARSAVIE!… Domnul INFAMIE asa si-a ales, NR.1 sa fie!…

*****************************

*******Randuri restaurate*******

… dupa ce s-au razgandit si le-au sters… De aceea, altfel numerotate.

Asa este cand multumesti la unii romani!

… Se dau de gol ca mai degraba ii acopera pe PAGANI!

Asa fu si pe MESAGERUL de Urziceni… La „PAMFLET”

… unde-mi acceptara COLA ce o dadui TIGANULUI PROLET

… Pana le-am multumit

… si apoi… cum doar obisnuita deja eram, s-au razgandit.

Chiar i-am provocat

… pentru ca teorema sa-mi fi verificat! 

*****************************

°’122-…Lui PIPI din TARANIA, ma-sa n-a avut PISTOL sa-i dea. L-a trimis direct cu GHIOAGA! Si fiind asa SARAC, i-a pus chiar si MARSAVIA in sac. NR.1 sa fie!… In INFAMIE!

°’123 -“colegiimei”, acum de curiozitate… Albesti pagina lui FUTALAU? Sau-DAI-IN-FINE-COLEGIALITATII-O-SANSA, asa cum te rog eu? Nu pentru BANII ce-i castigi… cu EA!

°’124 – Ci pentru SENSUL-SAU! Caci nici in 1670 de randuri, si in Jargon, cuvinte n-am de-ajuns. Si chiar cu Alcatraz “in 11 randuri” o sa-i mai spun lui FUTALAU ce am de spus!

°’125 – PANGARITORULui-de-FETEMARI = TARANULui-UMFLAT…ce singur valoarea lui = valoarea CURVEI” si-a estimat… N-a AVUT DREPTATE PRIETENA MEA???

°’126 – Ce sa fi facut Eu cu “valoarea sa?… Chiar daca astazi scriu “pe pagina ta”!… Uite-l cum s-a precupetit CACATUL-MOTAT, daca ma-sa numai DOBITOCIA de mostenire i-a dat…

°’127 -… Si ULUCA… de ea am si uitat!… ASA, deci: Ca amintire… de la mine. Si ultimii ANI de LAUDAT i-oi da… DE nu-i da-i tu un REZUMAT, va fi placerea mea!

°’128 -Pentru…<< NR.1-in-INFAMIE >>…Si tot…<< NR.1-in- DOBITOCIE >>!!! 

colegiimei” mai bine ajuta-ma, sa trag o linie!… Vreau numai pagina sa!

… A inginerului de MAHALA!

°’129 -Caci numai de-ai gandi: TOTUL a iesit cum nici nu am stiut ca imi DORESC

… cand fara un CONCEPT am inceput sa povestesc.

Si daca te-ai ascuns, asa pe TOATE i le-am spus!

°’130 – Si cati fac azi, despre BOVINE

…  RECLAMA pentru mine?

Si PUSLAMA?

Iarasi m-oi repeta?

Cum atunci nu l-a durut, nici azi nu l-o durea.

… Va face LABA si-o uita!…

°’131 – …Si de Multam?

Atata viata nu mai am!

Nu numai TIE… Si celora ce obrazul=pagina si-au pus la batut”

… Caci LASUL a invatat… ca obrazul este altundeva de tinut…

°’132 – DECI, da-i te rog pagina! SAU vrei sa stii ce CHINTESENTA ii voi da? Caci macar MELODIA de-ar fi ascultat si n-ar fi DOBITOC, ceva ar fi-nvatat. Cu 60 de ani… RATAT!

°’133 – IAR pentru CEI ce NU-DESTUL au primit, CAUTATI… << Metalurgie Bucuresti Colegiimei >>… TITLUL…<< CU CE AM GRESIT? >>… De la << M >> mai e de citit !

°’134 – “colegiimei”, nu cred ca pentru poezia mea te-ai grabit asa. Chiar daca ”tactica ta” acum CHIAR POATE AJUTA. Sorry, daca m-oi repeta! Mai astept insa!… Nu pentru Cauza mea…

°’135-Totusi „colegiimei”! Ce-ar fi sa faci si Pagini INDIVIDUALE? Nu crezi ca macar DOBITOCII ar trebui sa-si mestece singuri prin oale? Dar, nu ascunse ca pentru FUTALAU!

°’136-Nu crezi ca fiecare „ar trebui sa dea socoteala pentru OBRAZUL sau”? N-ar fi CevA? Sau Chiar!… DOAR BANII te-or interesa?… Insa daca ASA ai vrut… UITE CE A AVUT…

°’137-Caci: Sigur ca am vrut OBRAZUL sa il Dezvelesc! Sigur chiar din NOU sa il Palmuiesc! Sigur sa se STIE ca NU-I DECAT CACAT! Dar pe „facebook” nu vreau sa-l vad neaparat!…

°’138-ROMANIE draga! Nu pentru mine! VIATA, fara CEVA sa fi gresit, s-a scurs! …Nici pentru FIICELE lor nu au NIMIC de spus! Le merge rau… aud?… DE CE s-or fi plangand?

°’139-… Cand TOT ce o VALOARE are… s-a pierdut?… Sau CHIAR CU TOTUL… S-AU VANDUT?… Caci daca ar fi altcumva… ar SALVA cel putin MORALUL si cu ETICA!

°’140-…DAR cei ce au de HOTARAT… sant numai CURVE de F- T-T=INTERESE PROPRII de satisfacut! Caci de-ati avea UN DUMNEZEU, de cand cer, doar PAGINA unui PULAU!?

°’141 – Caci cat de strigatoare la CER ti-a fost MARSAVIA

… NU ti-o poate ierta… NICICAND… DOBITOCIA!

*****************************

*******Incheiere randuri restaurate= Mai departe!*******

*****************************

°123 – ……. Caci, cat de strigatoare la CER ti-a fost… si-ti ESTE!!!…. MARSAVIA……..

……. NU ti-o poate, nicicand, ierta DOBITOCIA!…………

°124 – …Poate-o veni si timpul cand intre 4 OCHI vei sta

… de VORBA doar CU MARSAVIA TA?

… Insa, DOBITOCIA te-o lasa???

… Si crezi ca DUMNEZEU te va ierta?

°125- SI IAR ca sa nu uiti de ce-ai trait GUNOIUL-PIPI! Caci daca etajul superior l-ai fi folosit. SI…SI cei 5 ani ce ne-au despartit, Ai avea alta scrisoare! NU ca cea din script!

°126 -Iar la REVEDERI, inginer-deformat, du-te mai departe! Chiar cu adevaratu-ti obraz ai azi de laudat. Sa-ti dea timp, CIUFUT! Sa-ti amintesti ca si pe mine pe acolo m-ai vazut!

°127 – Iar frumoasa MELODIE n-o voi acoperi cu VORBE ce le-as mai avea de spus unuia crescut IN?… sau LANGA ZLATARIE!… Caci cate ChintesentE ti-as avea de dat…

°128 – Cine o sa creada ca EU te-am polizat, CACAT?… UN NEEDUCAT!… Domnule lustruit!Pentru asta… esti prea imbacsit! Si inca o data… poate ceva o sa-ncapa…

°129 – Cat de strigatoare la CER ti-a fost MARSAVIA, NU ti-o poate ierta nicicand… DOBITOCIA! Si cum sa inveti, RATAT, ca numai ca PROSTUL cu VIATA MEA te-ai JUCAT?

°130- „colegiimei”, iar ai chef de ciumpavit?… Iar ti-a aratat-o „pe-a mica”… IPOCRIT?… Sau ti-a licitat? CURVA are azi desigur mai mult de aratat… Lasa-mi povestea lui CACAT!

°131- Lasa-ti DOBITOCUL sa-si citeasca pagina… Cum vrei candva sa-l ierte poate DOBITOCIA… SA-SI inteleaga MARSAVIA?… Viermii il au de asteptat, nu banetul ce l-a adunat!

°132- Umple-i pagina cu anunturile altora!… Nu-mi mai ciunti POVESTEA!… Ca sa pot incheia… Sau totusi esti curioasa… si trebuie sa-i pregatesc CHINTESENTA?

°133- „colegiimei” inteleg acum cand… A CATA? Oara CE RANDURI oi repeta? Nu am zis? ADEVARUL DOARE, CHIAR daca e PROSTIA mare ca la creaturile tale inferioare!

°134- Iar pe << Metalurgie Bucuresti colegiimei >>… la titlul ce am mentionat, ia-l te rog pe CACAT… da alt Alexandru Dobre! UN CACAT-de-COLEG nu e „pentru asa ceva” indicat.

°135- El isi are doar CURVA de… sau LABA de… sau… cine o stii?…Pe cine o sacai? INSA lasa-l la CAPITOLUL :::IDIOTII!::: Chiar cu facultate… cand a aratat doar ce poate!

°136- …sigur mai are si BANI de adunat… am uitat…Insa nu crede ca un cent VA DA… daca este fiul lui ma-sa. Eu mai stiu ce despre asta se vorbea. Daca si printre randuri as fi citit…

°137- … De aceea ai prietenului tau din partea mea de multumit, IPOCRIT! Nimeni nu mi-a zis asa de clar ceva, despre AVARIA voastra in MAHALA. Chiar daca un strain a fost.

°138 – …Din pacate nu mi-a zis, despre tine, c-ai fii decat un mare PROST!… Si EL… si sa spuna „La Revedere!” a putut… TU, nu! CACI BOTNITA prea bine ti-o legasera, CORNUT! Pacat ca nu ti-am mai troznit o palma, c-asa ma mai manca, ACOLO, cum stateai ca vita in fata mea, adus de Dumnezeu ca sa ma lamuresc ca erai doar ala caruia cacatu-n dibla i se rostogolea!

°139 -„colegiimei”, ca sa fie clar! C-ar fi roman s-a dat… chiar daca langa GARA… langa zlatari casa le-a stat.Dar cum sa fi stiut „cine l-a invatat” pana in ziua cand l-am

vizitat?

°140 – Si totusi, „colegiimei”… nu despre AVARIA SUFLETEASCA, MORALA, ETICA sau din CAP a lui IPOCRIT am vorbit… ci despre AVARITIE… cred ca te-ai gandit?…

°141-„colegiimei“, cred ca destul paginile tale am folosit… Si sper ca voi avea acum si LINISTEA despre care am mai vorbit… O „chintesenta“ de-oi mai avea? Pentru cine?

°142-Pentru DOBITOCIA sa? Ce ma-sa nu a facut… si el pana la 28-29 de ani sa descopere nu a vrut… astazi cu 60 de ANI ce-i va ajuta?… Sa ramana, deci, in DOBITOCIA sa!… HURAAAA!

°143-Caci si ultima oara cand in ochi i-am vazut si nici sa caste gura “la revedere, sa zica” obrazul nu l-a avut, Ce-o zice asta inca despre CIUFUT? Sau ca iarasi l-oi palmui s-a temut?

°144-Nu as fi facut-o… DE CE? Vrei sa stii CORNUT? Doar ti-am vazut botnita ce ti-au pasat… si cat de bine ti-a stat!… Cum m-am bucurat! Sigur nu am banuit ce cu anii m-o astepta…

°145-Insa atunci mi-am zis ! Nu ai meritat altceva!… Si astazi ce voi gandi?… DOAR… IPOCRITII!TU “colegiimei”, ia-ti pagina… cel putin tu sa ai << linistea >>…

°146-Si te rog nu mai sterge imediat, lasa catva timp inca! Poate citeste nenorocitul UMFLAT! Nu ca mi-ar ajuta cu ceva, insa un punct vreau sa pot pune… cel putin pe pagina ta.

°147- Iar de sfarsit!… Ati facut ochii mari, cum am banuit?…Caci pe DUMNEZEU nu-l pot intreba. Insa banuiesc… CU PALMA se bate pe genunchi!… Pentru LECTIA MEA…

°148 – Iar tu FUTALAU-PERFID nu crezi tot asa? Cat de fericit l-am facut… cu DIPLOMA ta!? Sa ti-o trimit la ma-ta ?… La Moisil?… COPIILOR TAI, TARAN-UMFLAT?

°149 – La METALURGIE DEFORMARI-de Revederi, CACAT!?… O am parat!… Fara ca un rand sa se fi RATAT! Si satisfactie asa vei avea… Sau vei trage, totusi, concluzia?

°150- “colegiimei“ referitor la „graba“ta! Stiu doar! Unii straini, in casa lor, numai te-or suporta! Ca si BOVINELE ce dulceata mi-au dat, dar sa-mi stea in gat, cum s-au mai rugat.

°151- N-ai putut cateva ! ORE ! doar astepta? Ti-e atat de draga tovarasia lui PIPI… Cum-il-chema? Am remarcat! Randul °147 ti-a placut! Dar pe celelalte tot repede mi le-ai “pierdut”!

°152 – Si azi cand si pe tine te-am descifrat… ca pe NUacept si CACAT… Crede-ma! Si tie ti-as plati neaparat! Caci nu-mi place datoare sa fiu celora ce numai se fac ca ar avea ceva…

°153- … in suflet… in crac… si altundeva…

E chiar asa de greu de gasit OMENIA?

… Cum am mai spus… si de aceea, mai bine la staini traiesc

…Sa nu vomit in casa romaneasca…

°154 -… crezand acolo voi gasi ce imi doresc.

Caci OMENIA e o floare prea aleasa… Dar nu toti o cunosc si pretuiesc

Dar de-mi va face altul rau

… stiu cel putin, nu e de neamul meu…

°155 – Facultatea de METALURGIE BUCURESTI

… poate de aceea nici dupa 1700 de randuri nu pot termina?!

Tu ai stiut totul!… Ti-a scris Mama mea!

Si ca as vrea sa imi fac ceva!…

°156 – I-ai aratat cel putin obrazul IDIOTULUI tau? Nu am auzit nimic! Nici ca l-ai chemat!… Poate si de aia…! 31 ! de ANI si cati voi mai avea, LINISTEA NU voi afla, nu am aflat!?

°157 – Facultatea de METALURGIE BUCURESTI !… Stiu si de vina mea, insa… De-as fi fost fiica vreunui BOSS, sau Pile as fi avut… ca sa “salvezi aparentele”…

°158 – Tot ca pe “pionul de sacrificat” m-ai fi vandut? Caci si de aceea, la Revederile tale, sa-mi vad colegii, sa vin nu am putut… Ti-ai ales << mandria >> si ce de aratat… ai avut!

°159 – Dar nu mai pot tace si nu mi-e usor sa scriu asa. Insa poate gandesti si tu AZI, altcumva? Caci traiesc numai in TRECUT cand VIATA mi s-a luat de un… de nici 2 bani-CIUFUT!

°160 – Caci, ca toate scolile, “oameni integri “ din noi sa faci ai avut! Asa am invatat si in SATUL meu… De aia te-am si facut!…Insa nu crezi ca “randul, aici” l-ai pierdut?…

°161 – “colegiimei”, nimic nu te-o costa… Lasa cateva ! ORE ! si asta… si apoi ia-ti pagina… Caci nu-mi pot Viata ce-o mai am aici trai…Bine ca traiesc IPOCRITII!

°162- Iar FETELE ce de INVATAT au VRUT… 

Poate intelegeti ce sentiment va va urmari TOATA VIATA stiind:

… V-a TERFELIT numai… ca si asa si-a F-t-t CURVA cand a vrut…

°163- Si-a plesnit apoi doar palmele si si-a zis: ZIS si FACUT!

Un DOBITOC… Care pana am facut eu Liceul… sa ma nenoroceasca… cu anii… la Poarta Facultatii… ca BOUL a batut !

°164 – Credeti-ma! Si eu ce mi-as dori… in loc de un CIUFUT

… SCOALA VIETII alteia sa fi cunoscut!

Si in loc sa scriu pe “colegiimei” despre un RATAT…

°165 -… despre COLEGIALITATE sa scriu si despre amintirile FRUMOASE-de-neuitat ce mi-a dat.

Si despre PRIETENIE!… RESPECT!

Nu sa STRIG ca si noi avem LA VIATA UN DREPT!

°166- “colegiimei”, cred ca stii ca sant… pe terminat. Astept dovada… o(O?)meniei, i(I?)ntelepciunii, c(C?)olegialitatii tale… si-ti multumesc pentru AJUTORUL dat!

°167 – Si totusi, Metalurgie Bucuresti

pe mine m-ai chemat, sa ma convingi, vreo prostie sa nu fac!

De aceea nu cred ca m-ai uitat.

…Si azi, primesti ce ti-am scris… Nu mi-o lua in rau!

°168 – Si poate intelegi de ce o fac!

Toti au din GRESELI de invatat!

…“colegiimei”am terminat!

 Doar destinatarul potrivit voi cauta… Sper sa mai ai atata rabdare pana se va citi!

°169 – Poate totusi cuiva ii va folosi!… Nu Metalelor!

OAMENILOR!

<< Facultate, cavou al vietii si visurilor mele!

Nu pentru pedantii profesori sau examenele grele…

°170- Ci pentru PRIMATUL in Civilizatie ratacit.

… Aici acoperit. >>

Si va veti intrebaPentru ca am tacut

Unde au fost TOTUSI

…MORALUL!… ETICA!… ???

Chiar si JUSTITIA?…

°171-Stiu!… S-a numit “act Cavaleresc”, pentru care EU cu VIATA mea platesc!… Si atunci, la ce Revederi, Colegii-Mei imi voi mai Revedea, cand in “cuibul de viespi” iar voi calca?

°172- “colegiimei”, vreau sa vad si i(I?)ntelegerea ta! Cred ca daca te straduiesti mai suporti si asta. Cred ca am spus-o si pe “ultima” dar numai am miscat lespedea ce-mi apasa inima.

°173 -DE CE dau azi trecutului glas?

Nu credeti, Totusi, ca unui VITEL, la 29-30 de ani, i se pune Belciugul in nas?

… Si ca infinit de lunga o fi Viata ce a ciuntit?

… NU pentru TAMPIT!…

 °174- Despre “Cuibul de Viespi” am vorbit?… Si ca un Destinatar as mai avea de gasit?… Despre Peste si Capul lui doar ati auzit!?… Sa scriu aici, dupa 31 de ani, mi-a trebuit…

°175- Ca azi raspuns intrebarilor mele sa fi gasit!… Cum sa ma fi vazut cineva, La Coada… In-Zadar un Ajutor asteptand? Nu se imbulzeau, oare cu totii, sa fie la Cap, rand pe rand?

°176- Si azi Destinatar nu voi mai cauta… Stiu ce se va alege si de „sugestia” mea!… Si de ce FUTALAU 5-6 ani poarta a daramat! Zvonul despre Bordel l-a incantat! Cum o fi aflat?…

°177- Si DE CE celor nevinovati nu li s-o spune de asa ceva?… Ziceti… Lumea e Un BORDEL si asa?… Tot nu poti scapa?… EXODUS-MORALA!?… EXODUS-ETICA!?...

°178 – De aceea despre CURVE, mai mult decat despre Scoala, s-o fi vorbit?… Din pacate, „bisericutele” le-am ocolit!… Altfel si pe CACAT, cum l-as fi mirosit. Dar ma intreb…

°179 – De INCHEIERE, astea zicand, ce veti canta?… Ave MARIA?!… Sau Alleluia!?„colegiimei”, asta… ca sa te mai poti erona… Ia-ti pagina si DOBITOCII ce s-au ascuns pe ea…

°180 -„colegiimei“, viziteaza-l pe FUTALAUL-nu-INVATA… Neaparat! La Urziceni Alexandru Dobre Inginer Metalurg-FirmePeNet… profita, cum am banuit, de reclama, PROCLET

°181- Ce pe usa sta scris?… „Intrati! Toata ziua-i deschis!”… N-am zis? Un SAC mai mare si-a luat. Pentru Seminte? Sau ca bine l-a mai Muscat?… Dotare?...A!… O-stea-de-Tinichea!

°182 – Si daca nici cu 60 de ani, chiar NIMIC!!! n-a invatat, da-i tu LOC cu CAPUL de DAT!… Nu CURVA!… Ca s-a pierdut prin ea!… Altfel, Demult-ar-fi-nvatat-totusi-ceva!

°183 – Si azi, cum banuit

… ca „galion” e in Tarania folosit.

Ce-n frunte i-au lipit?

… Pe a lui?… Pe a sa?

Pardon, nu-i totuna?

… Dar stii ceva, RATAT?

Si asta-i un raspuns, CACAT!… Azi, cel putin, l-ai dat!

°184 – Deci, de despartire!… Pana SE VA gandi iar la mine!

„Si asta-i un raspuns, C-A-C-A-T! Azi, cel putin, l-ai dat!”.

… Ti-a fost de laudat?

Barbat de CACAT… sau… CACAT de barbat!

*******************************************************************************************

Suma 208 randuri

*

*Si pentru ca acuma iarna vine

Si banuiesc… Cititul face bine

Pentru cei ce asta urmaresc

Dau… 5... de pe colegiimei

In care dezvalui fata IPOCRITULUI roman

Despre care

Ce mi-as mai dori sa nu fi avut vreodat’… ceva sa spun!

*

Pentru obrazul unui PROLET!… Chiar daca am inceput fara concept. (1)

http://wp.me/p3ncwg-3NH

*

Iar daca altii in “alta” MARIME s-au intrecut… uita-te la tine, MARELE FUTALAU… cu scoala ma-tii, ce despre VIATA ai priceput! (2)

http://wp.me/p3ncwg-3Pl

*

… Iar eu, in ziua-n care am sa mor… La ce oare-oi gandi? C-am avut ghinion… si-atunci m-oi linisti? (3)

http://wp.me/p3ncwg-3Q5

*

Iar de sfarsit… Ati facut ochii mari, cum am banuit?… Caci pe DUMNEZEU nu-l pot intreba, insa banuiesc… Cu Palma se bate pe genunchi… Pentru LECTIA MEA! (4)

http://wp.me/p3ncwg-3QL

*

A fost si Colegul Tau… FUTALAUL asta… ce se tine ca are o facultate? Ce zici… Despre jucata lui CARTE? (5)

http://wp.me/p3ncwg-3RK

*

Si pentru ca

CHINTESENTA

ce i-am formulat

Acestui

„special soi de barbat”

Pe COLEGIIMEI nu s-a tiparit

Fiind ERONAT

… De cand ii tot schimba scutecele pline de CACAT

Si AICI… prea bine e adunata

IAT-O, in fine, redata:

( · K6- )

Si DE CE… Curva zabalata… si in gat, de cati futata… Proletului nu i-a ajuns?… Futalau Primitiv, ai Raspuns?… Ce Raspuns?

http://wp.me/p3ncwg-3WP

*

( · °67- )

LICENTA de a ajunge la SEX, fara sa te chemi VIOLATOR!… ASTA ti-a dat scoala, Alexandru Dobre (bibi)- MARSAV de FETEMARI PANGARITOR!

http://wp.me/p3ncwg-3VP

*

Si acum, sa vad cine un rebus va rezolva…

Dintre 6 numere sa descopere PACOSTEA?!

( Eu nu vreau solutia! )

http://www.colegiimei.ro/Alexandru-Dobre/colegi-429159

17.06.2016

www.colegiimei.ro/alexandru-dobre-461313.html

-444726

-441570

-441402

429159

– 461319

:

Cum m-ați convins că retardații vă manevrează-n stil ocult

Când tot de colegi vă țin CĂCAȚII “colegiimei”și el la pult

Iar numărul –429159 nu mai arată că-n 6 stă ăst PROST incult

Reprezentândîn lumea mare valorile românești, la rang de cult

Și cum sânt gata azi cu toate ce vi le-ați pus de temelie

Să-nchid odată ASTĂ carteCând v-ați ajuns în coșmelie

Și cum redefinii… ÎN FINE… și eu COLEGIALITATEA

După rețeta voastră care vă preaslăvește cu DREPTATEA

()

Ce să mai zic de LIBERTATE sau de a dracului DEMOCRAȚIE

Care în poală vă picară… dar… TOT N-A FOST CEVA să fie

()

*

**

Cum îBORDEL iar e chermeză

Și iar v-adună pe dormeză

_________Când eu nu vă trezii la TEZĂ

Să vă-ntrebați ce-i ANTITEZĂ_______

Scutiți-mă de teatru și, începând cu REVEDEREA de 35 de ani

De-ACUM…

Vă rog pe mine să mă ștergeți din album!

=

IMP e să-mi scrieți NUMELE mai apăsat în SCRUM!

Ce bine v-ați ales perechea

Să vă tot cate  BOU’ pe unde a dat strechea

… 

curva ce-ați muls să i-o mai ungeți

pe când lui pula i-o mai sugeți

Doar nu degeaba s-a(u) făcut cu voi pe drum

De-așa v-a(u) ridicat în RUHM

Să vă mai țineți la costum

Când vă dezvăluiți postum

,

Gropari ce v-aș sufla-n nimic

Ca despre astea să nu zic!

**

*

Când, pană în 1980

Târlă iresponsabilă cum o să vă lăsați amprentele pe veci

Cu linia trasată de decanu’ vostru oprea florea

Care v-a bunghisit de v-a stricat văzând cu ochii… 

GHIOJGOREA

La o tot bună de-nțepat la anii când îmi răsuflarăți a și mai 

RÂNCEZITĂ BOBOREA

Prin el și ăst pampulă cu-a facultății târâtură

Ce o futeai-o futură

De s-a-ncleiat de timbru în calibru scârnava stârpitură

______ Și totuși mă cătă căcatu’ ce-avea gură

Ca să aveți destulă UMPLUTURĂ_____

Când cu însurăoarea le zorea

Cum prin decanu’ vostru TOT prin MINCIUNĂ înflorea

=

Cu Etica, Moralul, ADEVĂRUL condamnate la DESOCIALIZAT

De-n tras cu FOFÂRLICA DOAR v-a specializat

Ca nu cumva ârfa să-și strice

Să-i stea-n păienjeni blana pampizdei lui și mai calice

Când pânzele îi dădeau bice

La câte brânze-a adunat

De când la curvele de-acasă-n poală s-a-ncurat

Să am ce să vă scriu de-aice

că vă avui pe voi colegi

De CERUL vi le zice!

Quod erat demonstrandum

=

Pierdută într-un vacuum!

colegiimei”

… COLEGA MEA…

COLEGUL MEU

Cum le tot trageți și-azi din greu de gâțe

Cu pule mari care vă impregnară duhoarea de scârboase fâțe

Când sacii-s goi, c-au dat destul în mâțe

Ăștia nedezlipiții de la țâțe

Mai faceți praf printre TĂRÂȚE!

Voi, MORȚII=coolii care puteți trăi cu PATA

De-ați vrut să povestesc cine v-a fost si vouă, mama, tata

AZI sânt ȘI

cu linia voastră de conduită

GATA

!

De-aia mi-aduse DUMNEZEU lopata

:

Când alții au luptat și au căzut și-n Tatra

Să nu v-aud că V-A TREZIT cu piatra

Când în războiul vostru I-AȚI prins natra

Să țeseți făcătura care vă definește vatra

=

Ce-a fost să fie o Alma Mater

Sintetizat este-ntr-un crater

Cu voi săpat, micimi intruse

Stând pe valorile distruse!

*

Ce bine vă mai Strânge-n turmă și nu doar la mormântul meu

SĂ VADĂ de cumva v-atinge ce ați ajuns, trăgând din greu

Când, de la zidul din Tragoviște și pân-acum, prin Hexi Pharma

V-ați tot revigorat de vi le spune Karma cu ce transfuzii bate arma

Pe cine să aștept să iasă-n stradă

Când morții sânt mânați acuma la paradă

Ca voi să vă dați MARI și cu pomelnice, pomeni

La parastase de parcă sânteți neam de egumeni

Într-o religie de care joc vă bateți ca de mine

Încât nici să mai vomit nu îmi mai vine

Decât să urlu iar:… RUȘINE!

Comedia UMANĂ de vrei s-o înțelegi

E bine de ÎNCHIPUIȚI să te dezlegi!

De-aceea… Să-i O revedeți

De pe piedestalurile pe care vă vedeți

6

Vă stau pe tron încoronați a regi

C-ăștia vă sânt colegi-colegi

1

http://www.colegiimei.ro/Dobre-Alexandru-429159.html

Alexandru Dobre

2

http://www.colegiimei.ro/Dobre-Alexandru-444726.html

Alexandru Dobre

3

http://www.colegiimei.ro/Dobre-Alexandru-461313.html

Alexandru Dobre

4

http://www.colegiimei.ro/Dobre-Alexandru-441570.html

Alexandru Dobre

5

http://www.colegiimei.ro/Dobre-Alexandru-441402.html

Alexandru Dobre

6

http://www.colegiimei.ro/Dobre-Alexandru-461319.html

Alexandru Dobre

  • 24 Septembrie 1980… Sa-mi fi acordat 10 MINUTE… Sa-mi masor altfel ANU’ Vazand CUM IL ORBESTE Toparlanu’!…Si ASTA fu ziua mea cu d-nul decan………………………… doreste sa reia legatura cu Alexandru Dobre

  • Miercuri… 24 Septembrie 1980…………………………… Iar restul l-adunai, cum putui, an dupa an!………………………………….……. 24 Septembie 2014……. doreste sa reia legatura cu Alexandru Dobre

  • 62 – Si doar cate episoade,… Cate-n luna le-oi grai… Adevarul despre tine, … Niciodata! Nu-l vor sti! doreste sa reia legatura cu Alexandru Dobre. murariu florin doreste sa re doreste sa reia legatura cu Alexandru Dobre

  • & 9- Si tu, COLEGIIMEI, vei fi gandit cine cata ASA dupa Tampit? –––––––-Sau crezu ca este primenit si-l poate privi ca pe un om cinstit?………….. doreste sa reia legatura cu Alexandru DobreXML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 136 column 40

*

1976-1980-1981

*

https://oamenicasobolani.files.wordpress.com/2016/06/colegii-mei-scutiti-ma-de-teatru-si-incepand-cu-revederea-dec2a035c2a0de-ani-acum-va-rog-pe-mine-sa-ma-stergeti-din-album-timp-e-sa-mi-scrieti-numele-mai-apasat-in-scrum10.jpg

*

colegii-mei-Scutiti-ma-de-teatru-si-incepand-cu-Revederea-de 35 de-ani-ACUM-Va-rog-pe-mine-sa-ma-stergeti-din-album-Timp-e-sa-mi-scrieti-numele-mai-apasat-in-SCRUM

*

*

2011-2016

*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: