Iar daca altii in “alta” MARIME s-au intrecut… uita-te la tine, MARELE FUTALAU… cu scoala ma-tii, ce despre VIATA ai priceput! (2)

5 nov.

Despre SINCERITATE?… Tot o maxima pierduta

… Cand Respectul de sine este CURVA vanduta!

Dar la PIPI, FUCK e totul

… Asa ca… Ce-o pricepe plodul?

*

Si atunci, la ce bun, in ochi… Adanc sa ne privim

Ca sufletelor punti sa le intindem, fara sa vorbim

… Cand numai unul flacara o va purta

Iar celalalt, mocnind minciuna, il va secera?

*

Si despre cuvantul dat?… Tot timp pierdut

… Cand nu-ti innobileza sufletul, sa simti de ce ca om te-ai mai nascut

Si doar repeti ca papagalul un refren!

… Pana cand victima ti-o-npingi sub rotile de tren!

*

Sinceritatea?… Inseamna primul pas spre OMENIE!

Acolo incepe omul- Om… Si acolo, omul singur se sfasie!

… Dar cel putin, o fi DREPTATE!

Asa, cum astazi scriu, aici… La SOBOLANI crezuti cu carte!

 

motivation-employes-0211-EHRLICHKEIT-white

= Abschließen 2 =

***  din 7 pana pe 31 Noiembrie 2011 ***

1- „COLEGIIMEI“- Deci nu-ti place PARABOLA! … Sa-ti scriu din nou cele 1000 de randuri… sau sa te invit pe pagina mea?..

2- „COLEGIIMEI“ – PANGARITORUL de FETEMARI – ALEXANDRU DOBRE (BIBI) – URZICENI / BUZAU nu va lasa sa cititi cele 1000 !!!! de randuri!

3 – … dedicate MARSAVIEI! PROSTIEI! LIPSEI de CARACTER! LIPSEI de EDUCATIE! LIPSEI de OBRAZ! Si acum LIPSEI de RASPUNDERE pentru tot ce este el!

4 – „COLEGIIMEI“ – pune te rog randurile mele si lasa o vreme sa se citeasca! Tocmai am terminat cu DOBITOCUL!… Nu cred ca e asa de greu! DATI anunturi mai departe!

5 – „COLEGIIMEI“ – DE CE nu SCRIE PANGARITORUL de FETEMARI AICI!!! ce a facut cu mine?… CE PLAN a avut cu CURVA lui ADINA COSMA/COZMA din BUZAU?

6 – „COLEGIIMEI“ – PANGARITORUL de FETEMARI- ALEXANDRU DOBRE (BIBI) – CREDE ca asa se spala?… IAR dispare ca LASUL fara explicatie?

7- „COLEGIIMEI“ – CE sa mai zic… despre SCOALA VIETII la care am invitat?… FETELOR!!!… INVATATI ce va asteapta… ce v-au pregatit!

8 – PULAII! FUTALAII! PANGARITORII de FETEMARI! PRIMITIVII! NEEDUCATII! LIPSITII de CARACTER! LIPSITII de RESPECT!… LOR! LOR! Li se da DREPT!

9 – Voua daca vi se intampla asa ceva ca mie… Nu va ramane decat sa va atarnati! ASA LE PLACE!… ASA LE PLACE!… MAI BINE… DE VOI SA NU SE MAI STIE!

10 – FETELOR!… DAR STITI CEVA?… SFATUL ASTA SI EU V-AS DA! CACI egal ce v-ar mai aduce VIATA… NIMIC NU MAI E DE EA!

11 – ……… Si am un caine! … Nu-i al meu! Ma viziteaza tot mereu… Si deseori petrece zilele cu mine. De cate ori… nu ma gandesc la tine!

12 – Ca-i ca si tine! … O adunatura! O javra de pe strada! Insa… fara ura! … Adusa doar din Grecia de cineva! Stia c-ar mai iesi din el ceva!

13 – Ii dau mancare, apa … si-l iubesc…Si cat de mult … nu pot sa-ti povestesc! Si el, la fel, mi-arata … cu a sa privire…Ca si el… cat ma mai iubeste el pe mine!

14 – Si cat doar, Doamne e de fericit, Cand numai dupa colt doar m-a zarit! Ca tine doar! Cand treptele le-am coborat! Si cum m-ai mai inbratisa,doar mi-ai soptit!

15 – Dar sa imi spui nici n-ar fi trebuit…Caci eu demult în ochii tai doar am citit! Si astazi, cand asa de drag il am… si el pe mine… De cate ori nu ma gandesc la tine?

16 – O javra de pe strada, o adunatura, Din care tot ceva a mai iesit … ca-i fara ura! Si doar cand vad, cum ma iubeste-n gand imi vine!

17 – Si stiu! … Nu are sufletul spurcat ca tine! Si chiar in mana daca m-ar musca, Nu ar avea nicicand pretentia ta! Sa cred ca este om civilizat…

18 – Si nu din jungla a plecat… Si ce coincidenta! … Ce sa-ti spun? Gandeste-te! … Il cheama chiar Shakur! Rimeaza doar cu … de unde vii!?

19 – … Cum? Rima nu iti place? … Sau n-o stii!? Si astazi, cand asa de drag il am … si el pe mine. De cate ori nu ma gandesc la tine?

20 – O javra de pe strada, o adunatura, Din care tot ceva a mai iesit … si-i fara ura! O javra, ce in lume a iesit si s-a civilizat!

21 – Si ce-ai facut tu! Javra!?… Cu sansa ce ti-a dat? Si dac-asa tot ma gandesc, Oare sa iti mai povestesc? La facultate de l-ar fi trimis,

22 – Oare el titlul… ti-ar fi scris? Sau ar fi fost de-andoaselea? … Te-ar fi trimis in Grecia?! Da! Am un caine! … Nu-i al meu! Ma viziteaza tot mereu…

23 – Si deseori petrece zilele cu mine. De cate ori… nu ma gandesc la tine! Ca-i ca si tine! … O adunatura! O javra de pe strada! … Dar nu-i Lepadatura!

24 – Caruia, sansa-n lumea mare i s-a dat. Si sans-a folosit-o!!! … Sansa n-a cacat!!! Si chiar de nu e educat, ca ma-sa-n strada l-a fatat…

25 – Cum astazi, iar te-as intreba!… Cum te-a educat maica-ta? Si despre tine, oare-acum, ce sa mai spun? Ce zici despre „caracteru-ti cel bun”?

26 – Ce crezi despre „barbatul cel adevarat”?Si cum in „mana, Javra, m-ai muscat”!? …Sau nu-mi doresti parabola… Caci si-asta ar fi… povestea ta???

27 – „COLEGIIMEI” – DE CE NU FACI O PAGINA NUMAI PENTRU ALEXANDRU DOBRE (BIBI) PANGARITORUL de FETEMARI?

28 – N-AM ZIS? Pentru CURVA ZABALATA, NU ACEPT si al lor FUTALAU! De invatatura: Nu-l cata pe altul! Prostii sa-si manance singuri doar cacatul!

29 – „COLEGIIMEI”- DECI! http://www.colegiimei.ro/Alexandru-dobre-461313.html sau 461319… 441570… 441402… 429159…444726.

30 – „COLEGIIMEI” – NU crezi ca e TIMPUL mai bine sa clarifici… care este Alexandru Dobre PANGARITORUL de FETEMARI?… Din cei 6!!!!! ?????

31 – „COLEGIIMEI” – fa temele ca lumea si atunci nu mai sant si altii implicati in povestea acestui GUNOI!… ATUNCI primeste numai el, sa se spele pe capul prost!

32 – IAR TU, POTAIE TURBATA!… Scapata doar din haita de jigodii! Pe cei ce nu-s la fel doar asmutita… Jigodia lui „ NU ACEPT”!… Cica …scolita…

33 – N-ai inteles?… NICI cu 60 sau chiar 61 de ani pana acum chiar NIMIC, NIMIC de la VIATA asta?… TE MAI VEZI IN MICIMEA TA?… CE FAMILIE AI?

34 – TE POATE PRIVI IN OCHI sau e cum am banuit ! TOT CIUCALAI! A TRAS GUNOI LA GUNOI???!!!

35 – PANGARITOR de FETEMARI Alexandru Dobre pune-mi pagina inapoi sa se citeasca si incepeti sa va cautati… Voi intre voi… CHIAR si COLEGIICACATI!

36 – CA tine! SPURCATI!… DOAR stiti sa va ASCUNDETI ! DOAR santeti FRATI!… Faceti SODOMA si GOMORA voastra de RATATI!

37 – „COLEGIIMEI” – vezi ca nu-mi e greu sa scriu 2 pagini si apoi am tot ce am scris pana acum, deci ma costa numai timp! IL AM!… De ALCATRAZ nu mi-e teama!

38 – Locuiesc de 31 de ani acolo!… Daca nu ai inteles! FARA VINA! EXPLICATIE! FARA PROCES! Deci ce-mi mai poti face? Nu ai inteles? Joc TOTUL pe o CARTE!

39 – COLEGIIMEI –IN CINSTEA PANGARITORULUI de FETEMARI–BIBI!!!!!!! AZI s-au ingropat MORALUL si ETICA!!!! 1000 de randuri au disparut… ASA!!!!!!!!!!!!

40 – Dar cum sa fi fost altcumva, cand in NEANDERTHAL nu s-a auzit despre asa ceva? Chiar m-am minunat! Cat timp ADEVARUL in OCHI sa-l priveasca au „INDURAT”…

41 – Dă Doamne timpul înapoi!… La ziua când l-am cunoscut! Fă-mi Doamne inima de piatră!…Să nu trebuie azi să uit! Dă-mi Doamne mintea-mi dinainte!

42 – În care toţi la uşa-mi stat! Şi când de falsele intenţii, Cum am ştiut şi apărat! Şi pune-mi Doamne vorbe-n gură!… Nu mai lăsa să-nmărmuresc!

43 – Nu mai lăsa, să-mi înghit vorba! Ca să-i spun tot! Tot ce gândesc! … Ca-n ziua-n care, fară noimă, Mi-a spus: De-azi nu te mai iubesc!

44 – Nu te mai iau ! Nu te mai vreau!… Mărită-te şi ia pe altul! De-ntreb… de ce ? Doar a tăcut! Apoi pleca!… Si a uitat ce mi-a făcut!

45 – Şi pune-mi Doamne vorbe-n gură!… Nu mai lăsa să-nmărmuresc! Şi pune-mi Doamne vorbe-n gură!… Ca să pot viaţa să-mi trăiesc!

46 – Şi nu-l lăsa nepedepsit! Căci doar s-a strecurat ca hoţul. Căci când i-am spus, aşa cum sânt, S-a bucurat… şi mi-a luat tot ce-am avut.

47 -Mi-a luat şi visele-mi puţine… Şi-apoi pe loc m-a azvârlit! Ce mi-a facut nici n-a gindit!…Şi nici cu ochii n-a clipit!

48 – Dă-i Doamne, azi pe unde e, Dă-i jarul ce mă arde-n piept! Dă-i nopţile de insomnie! Dă-i Doamne! Dă-i şi lui să ştie!… Dă-i gustul de zădărnicie!

49 – Si oare si asta e adevarat? Ce iar intamplator am constatat? Ti-a fost prezis, numai ca BOUL, in fata portilor sa stai?

50 – La Facultate, sub fereastra mea si la Receptie?!… O, vai!!!? La usile curvelor ce nu ti-au dat… La usa BROASTEI RAIOASE ce fara bani nu te-a mai lasat?

51 – Si chiar la poarta lui Moisil, Te-au lasat ca pe un debil? Cum oare au mai mirosit… Ca doar CACATU’-i de polit!?…

52 – Si de-aia tot nu au scapat ? … CACATUL mai departe la Facultate l-au dat! De ce Facultatea ti-or fi aratat… Si nu ti-au facut o gaura-n gard?

53 – Sa fi borancait mai departe… la ma-ta-n gradina! Sau nu se mai opreau vecinii despre voi sa spuna?… Si-asa s-au hotarat sa te trimita la reciclat?

54 – Dar si mai rau!… In loc sa te-ntorci ca un domn civilizat, Te-ai intors ca un GUNOI!… Ca un CACAT!… Caci si asa nu te-a interesat:

55 – Ca pe lumea asta, mai sant si alti oameni, decat ma-ta te-a invatat! Si ce in diploma ta sta acum?… INGINER PULAU – FUTALAU!!!… Doar asta a fost telul tau?

56 – …TU! BOU!… BOU!… BOU!… BOU!… BOU!… BOU! PROLET!… CORNUT!… LAS!… GUNOI!…NIMENI!… NIMIC DE CAPUL TAU!!!…

57 –CITITI Povestea Ciuntita despre PANGARITORUL de FETEMARI ALEXANDRU DOBRE (BIBI) URZICENI / BUZAU? ACUM STITI CE ESTE DE CAPUL SAU!

58 – …..… Se chema doar Omenie!…Si doar ea… ar fi fost de-ajuns! Insa pan’ la poarta casei voastre, Din pacate, …n-a ajuns!…

59 – Amintiri de mult uitate…Ce deodat’ ma rascolesc! … Cand copiii-mi sant la varsta-mi, Cand sa-ntamplat ce povestesc!

60 – Si deodata-mi vine-n cuget… Ca si tu… la randul tau, Ai copii la fel ca mine!… Si sufletu-mi este greu!

61 – Cand ma-ntreb cu ce privire… Si ce ganduri, zi de zi, Tu in ochii lor privesti… Si despre tine-i povesti.

62 – Si doar cate episoade,… Cate-n luna le-oi grai… Adevarul despre tine, … Niciodata! Nu-l vor sti!

63 – Caci asa cum tu pe mine, Ce nu esti,… tot m-ai convins! Tot asa si lor le-i spune… N-or sa-ti vada in Abis!……….

64 – … Acum ARSCHLOCH! Cum am mai zis… Dupa ce astea ti le-am scris… Daca ai copii, ca mine… Acum pot sa-ti vada si in ABIS! SI lasa-i GUNOI sa vada in ABIS!

65 – URZICENI! Si pe tine tot pe la spate te-a palit? Intai s-a cacat pe obrazul tau si apoi a fugit?… PANGARITORUL de FETEMARI… fara educatie… LAS, IPOCRIT?

66 -URZICENI! Intreaba-l pe Alexandru DOBRE ( Bibi ) PANGARITORUL de FETEMARI-SPURCAT! In afara de BANI, MASINA, si F-T-T! De la VIATA ce a mai luat?

67 -URZICENI! Intreaba-l pe Alexandru DOBRE ( Bibi ) – PANGARITORUL de FETEMARI- CACAT de BARBAT!… Ce barbat se crede? A fost unul vreodat’?

68 – Drumul vietii tale, singura-ti vei croi! Si nu astepta ca toti te-or iubi! Putini te-or iubi, sau te-or admira… Altii, dimpotriva! Te-or invidia!

69 – Si chiar daca… nu te cunosc, Un dorn… in ochi tot le vei fi! De ce asa este?… Nici ei nu vor sti! De te straduiesti tuturor sa placi…

70 – Cum sa iti explic, ca greseala faci? Si chiar de in ochi crezi ca le-ai citit, Ca stiu ce-i iubirea ce ti-au inflorit… Nu mai fi surprinsa!

71 – Mult nu astepta… In urmatoarea secunda, fara ca sa stii… Te-or injunghia! Tu, numai uimita te-i putea uita…

72 – Ca sa intelegi… ti-e prea scurta, Mult prea scurta ti-e viata! De i-ai intreba de ce ti-au facut? Vei fi si mai uluita!

73 – Si de au crezut… nu te-au cunoscut!… Drumul vietii tale, singura-ti vei croi! Si nu astepta ca toti … te-or iubi!

74 – Putini te-or iubi, sau te-or admira…Altii, dimpotriva!… Te-or invidia!… Ca esti mai frumoasa?… Sau desteapta esti?

75 – Chiar de nu te crezi!… Ei cred in povesti! Si de esti cuminte… te-or invidia! Caci atunci vor crede ca… le-ai datora ceva!

76 – Si in gat le-oi sta cu a ta nevinovatie… Si s-or stradui sa-ti arate tie! Si cu siguranta un prost vor gasi…. Sa te murdareasca!

77 – … Cum vor chicoti! Nici n-or intelege ce doar ti-au facut… Caci nu te cunosc!… Chiar de au crezut!

78 – Si cand la pamant esti, te-or ura mai mult! Caci vor intelege! … Cum esti … ei nu sant!

79 – Chiar de nu-ntelegi ce ti s-antamplat, Ramai tot aceeasi, ca si altadat’! Caci sufletu-ti curat … nu-l poate plati!

80 – Nu-l poate plati!… Cu toti banii ce si-a luat! Si cat te-oi stradui, sa gasesti un rost… Fii doar linistita!

81 -Dumnezeu nu doarme! … Caci nu este prost! Drumul vietii tale, singura-ti vei croi! Dar nu astepta ca toti … te-or iubi!

82 – Dar daca ciurucuri drumul ti-au taiat, Nu-i uita pe cei ce ti-au ajutat! Chiar de sant putini… mult or sa-ti mai dea.

83 – Si pe al tau drum te-or supraveghea. Chiar daca-s putini! … N-or fi numerosi…. Vor fi cu atata!… Si mai valorosi !

84 – METALURGIE BUCURESTI – SECTIA EXTRACTIVA! Tie iti datorez sa multumesc colegilormei care au fost „COLEGI-COLEGI”!

85 – Mai mult decat cineva isi poate dori „colegiisai”! De aceea am zis, acest GUNOI mi-a distrus cele mai frumoase amintiri!

86 – Cele cu COLEGII MEI!…Si in mod deosebit, multumesc acelor COLEGI care mi-au stat alaturi in acea perioada grea…

87 – Cat de grea inteleg acum si mai mult!… Cand scriu aceste randuri. Poate si ei ma vor intelege mai bine… daca vor citi…

88 -TU RATAT! De aceea s-a sters PAGINA cu 1000 de randuri? Stii la care COLEGI-COLEGI ma refer? CARE stiu CE DOBITOC ESTI? FUTALAU PRIMITIV!

89 -TU PRIMAT! Poti sterge cate pagini vrei!… CEEA ce STIU despre CACATUL la care numai ai evoluat nu ai cum schimba! Ei nu sant foi de hartie sau PC!

90 – METALURGIE DEFORMARI BUCURESTI – pe cine sa fi CIZELAT? Pe 000 PULAU-FUTALAU scos in lume doar la F-T-T?

91 – Metalurgie DEFORMARI – ai gasit-o pe CURVA sa? A lui Alexandru DOBRE (BIBI) – PANGARITOR de FETEMARI…cu care s-a JUCAT CU VIATA MEA?

92 – Metalurgie DEFORMARI – ce gandesti despre Alexandru DOBRE (BIBI) – PANGARITOR de FETEMARI… care a studiat pe banca ta?… Asa PRIMITIVI ai invatat!

93 – NU E PACAT DE SCOALA TA?… Intreaba-l si TU! CUM i-a placut VIATA sa-mi batjocoreasca si toata sarguinta mea? CU VISELE MELE CE A FACUT?

94 – TU RATAT!… Da inapoi Im Cache – PAGINA… cu 1000 de randuri scrise pentru DOBITOCIA TA!… MAI vrei inca 1000? Spune! Caci ti le-oi da!

95 – COLEGII si PRIETENII lui FUTALAU!… V-ati uitat in OCHII… si-n OBRAZUL lui de PRIMITIV… de astazi EROU? I-ati spus ca are AICI de relatat?…

96 -… DESPRE ce cu CURVA lui mi-a facut si DE CE VIATA mi-a TERFELIT? … L-ati INTREBAT? NU CRED ca si voi TOTI din CLUBUL lui ati plecat!

97 – BUZAU –TU te-ai interesat? TI-AI GASIT CURVA despre care am relatat? ADINA COZ(S)MA –CURVA DE BUZAU! CURVA si al ei FUTALAU! TARANUL de URZICENI!

98 – … s-o cauti nu ti-a fost greu!?… FUTALAUL PRIMITIV cu CURVA SA! DEGEABA IN LUME IESITI!… CACI numai F-t-i-l si BANII ii interesa!

99 – IAR TU TAMPIT!… DE-AI mai fi asteptat… Dupa 1000 de randuri m-am bucurat ca de JARGON m-am lecuit!… DAR nu zic? La fel de PROST esti!… CUM sa ma citesti?

100 – Astazi este 8 oct. DECI da Im Cache – PAGINA de ieri! Dar pentru ca esti asa PROST… Im Cache din 2011-10-07! Lasa sa se citeasca ce abia scrisesem!

101 – Si FUTALAU!… Lasa-ti PRIETENII sa te caute AICI! Doar nu ti-e greu… Cum ASA CEVA SA FACI AI PUTUT… CE GREUTATE este PENTRU TINE…CORNUT?

102 – Vreau si eu sa vad… Cine te-o cauta?… Cine a stiut sau nu de DOBITOCIA TA?… Cine ca prieten sa te aiba vrea? Cine se zudaleste cu un FUTALAU si CURVA SA?

103– URZICENI…URZICENI…ai MONUMENT de ridicat? Pentru ALEXANDRU DOBRE (BIBI) PANGARITORUL DE FETEMARI de pe B-DUL REP. 27?… TE-A RUGAT?

104– BUZAU…BUZAU…ridici tu MONUMENTUL sau? Pentru Alexandru DOBRE (BIBI) PANGARITORUL DE FETEMARI din URZICENI?…Doar il ai pe BOU!?

105 – BUZAU… BUZAU… dar nu uita de CURVA TA!… MONUMENTUL familiei cred ca sa aiba ar vrea! MONUMENT pentru PROSTIE! MARSAVIE! IPOCRIZIE!

106– BUZAU… BUZAU… EI asteapta ca MOS GERILA la Ei sa vie! CHIAR de sant PRIMITIVI – NEEDUCATI… cred ca li s-ar cuveni ceva … LA RATATI!

107– Si ce zici 000 PULAU-FUTALAU?… TE-ai f-t-t singur in genunchi? N-am zis?… BOUL e tot BOU!… Cum as mai fi terminat… Acum am iarasi sa-ti sciu RATAT!

108– Si si JARGONUL mi l-am mai uitat… pana la cele 1000 de randuri… DAR tu ca PROSTUL ce ESTI… TOT de seama nu ai bagat!…CU LEUCA BATUT IN CAP!

109– „COLEGIIMEI” – DE ce ascunzi paginile celorlalti Alexandru Dobre? Am scris mereu doar pe pagina sa… la numerele lui… si asa!… Ti-am zis fa temele mai bine!

110– „COLEGIIMEI” – cred ca aproape am ce am scris in ultima zi… Ai vrut… ati vrut… sa scapati „ de PERLELE” ce le-ati afisat?… Nici o grija! Le am parat!

111– „COLEGIIMEI” – deci da… nu te mai rog… si nici nu-ti mai multumesc, caci nu stii sa apreciezi… cele 1000 de RANDURI pana la 2011.11.01 de citit! Si basta!

112 –Alexandru DOBRE (BIBI) – PANGARITOR de FETEMARI… vad ca si asa s-a uitat Limba Romana cand va chemati! Chiar de este TARZIU pentru tine, ce-ar fi …

113 – sa te numesti… ca sa nu te mai depisteze nimeni… ca Securist… THEFUTALATORCOMUNATORPROLETORSCELERATORNULLATOR… etc…etc-ator?

114 – CRED ca la asta te-ai gandit deja demult… dupa astea… CA LAS CE ESTI… AR FI DOAR DE ASTEPTAT, NU?

115 – Nu vrei sa-mi spui ca ti-ai descoperit prin asta CARACTERUL de care n-ai auzit?… Poate cu 80 de ani va veni „minunea”… insa cui va mai folosi?

116 – Sau… PROLET ai asteptat sa vin? Ti-a zis taica-tau sa ma astepti? Sau ai descoperit ca ai avea… ceea ce OAMENII CIVILIZATI = OAMENII ADEVARATI…

117 -CONSTIINTA NUMESC? Nu vei fi crezand ca cu asta TI-AI SPALAT FATA DE CACAT? OBRAZUL MURDAR!… CARACTERUL PROST!…

118 – SUFLETUL SPURCAT! ASTA CREZI CACAT? DAR sa-ti spun ceva FUTALAU- CASTRAT?… Cred ca prea mult la nivelul tau… ca sa te demasc BOU!… m-am coborat.

119 – Insa numai de caut „ PANGARITORUL de FETEMARI” in internet… DE CINE CREZI CA DAU PROLET?… 000 PULAU-FUTALAU in viata REPETENT!?

120 –DAR cum este VIATA!… Cum urme lasam prin ea… TU STRALUCESTI cu PROSTIA, MARSAVIA TA!… Si ce am facut aici… nu usor se va uita.

121 – NU ma feliciti BOU?… Chiar de nu-i ziua mea… Ca am avut curajul… in fine sa scuip pe tine ( si pe pagina ta )!… Sau stii… CU NIMIC!

122 – NIMIC! CE MI-AI FACUT NU MAI POTI REPARA?… DAR la CARACTERU-TI PROST… CINE AR ASTEPTA ASA CEVA?… DE la o JAGARDEA!?

123 – Si e incantata maica-ta? Sau nu a citit… cu „tensiunea”sa? Iarasi te-ai temut ca „dracu” o s-o ia? Iarasi i-ai cantat in struna… in PROSTIA TA?

124 – Inca nu ai vazut CORNUT? Nici DRACU’ S-O IA nu a VRUT! DAR UITE, CE DIN TINE  NUMAI A FACUT! Nu-i pacat de darul lui DUMNEZEU? CIUFUT!

125 – SI ATUNCI… IAR SA TE INTREB… SUFLET SPURCAT? CINE PE CINE A INSELAT?… Vrei cele 1000 de RANDURI… CHIAR sa le mai vezi RATAT? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

126 – Colegii si Prietenii lui RATAT! Cautati-l acum! Eu cu el am terminat! Cred ca mai bine aud la Prietena mea, ce m-a sfatuit, mai bine lui DUMNEZEU sa multumesc!

127 – Ca la timp de JAVRA m-a scapat!… DE JAVRA TURBATA cu suflet de CACAT!… Si apoi ACUM PUTE BINE!… CA SUFLETUL LUI SPURCAT!

128 – DUMNEZEU o sa aiba grija de el! Si-o sa-i dea ce mai are de dat! FII SIGUR TU, 000 PULAU-FUTALAU… CASTRAT! CACATUL MAMII DE ARATAT!

129 – Dar ma-ntreb DE CE?… Pentru CURVE?… PENTRU CARACTER? PENTRU OBRAZ? PENTRU INIMA TOT DE CACAT?… OARE, ce ASA a meritat?

130 – Ce zici CACAT DE BARBAT?… Mai stii PENTRU CE VIATA TI-A DAT? Sau raspunsul iar nu te-a interesat? Iarasi de la o ureche la alta n-ai avut semnal de dat?

131 –…Si TARAN de URZICENI! Ce cauti inca pe pagina asta? N-ai inteles in DOBITOCIA TA?TU, CACAT DE COLEG!… AICI NU AI CE CAUTA!

132 – Inscrie-te in CLUBUL PANGARITORILOR de FETEMARI… AL FUTALAILOR LASI si al BARBATILOR de CACAT!… Pentru asta numai ma-ta te-a invatat!

133- De la SCOALA pentru VIATA doar nimic sa iei NU TE-A INTERESAT! TU AI FACUT NUMAI SISTEMUL DE INVATAMANT ROMANESC DE CACAT!

134 – DECI CE MAI ASTEPTI RATAT?… 31 de ANI CHIAR NIMIC NU TE-AU INVATAT?… TU esti doar PROLETUL, ce in DOBITOCIA sa…

135 – a crezut ca are drep peste VIATA MEA! Tu esti RATATUL! TARANUL de ORAS UMFLAT! TU ESTI DOAR UN CACAT de BARBAT!

136 – Dar de DESPARTIRE… da iarasi mana! CE importanta are cu cine?… Cu tine… cu PULA… cred ca de astazi inainte ESTE TOT UNA!… ITI PLACE RIMA?

    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

137 – „COLEGIIMEI“ – PUNE-mi … im Cache… pagina! Sau vrei sa vezi din NOU PERLELE si pe pagina asta?… Stiu ca ceilalti o au doar pe … „noua“! Le ascunzi degeaba!

138 – „COLEGIIMEI“ – PUNE-mi … im Cache… pagina! Sau vrei sa vezi din NOU PERLELE si pe pagina asta?… Stiu ca ceilalti o au doar pe … „noua“! Le ascunzi degeaba!

139 – „COLEGIIMEI“ – PUNE-mi … im Cache… pagina! Sau vrei sa vezi din NOU PERLELE si pe pagina asta?… Stiu ca ceilalti o au doar pe … „noua“! Le ascunzi degeaba!

140 – „COLEGIIMEI“ – PUNE-mi … im Cache… pagina! Sau vrei sa vezi din NOU PERLELE si pe pagina asta?… Stiu ca ceilalti o au doar pe … „noua“! Le ascunzi degeaba!

141 – „COLEGIIMEI“ – Da-i PANGARITORULUI de FETEMARI Alexandru DOBRE (Bibi) URZICENI / BUZAU- Povestea cu 1000 de randuri scrise despre NIVELUL sau!

142 – Da-i Povestea sa si-o citeasca!… Cand si-o astepta MOARTEA… ca a fost DOAR UN VIERME CE NESTRIVIT A SCAPAT… sa-si aminteasca!

143 – Poate cel putin in… ultima-i secunda pe acest pamant… DE CE I-A DAT DUMNEZEU VIATA sa mai gandeasca!

144 – Si DE CE a APARTINUT la RASA OMENEASCA! Nu la cea DOBITOCEASCA! PANGARITORUL de FETEMARI Alexandru DOBRE (Bibi) sa gandeasca!

145 – „colegiimei“ – nu-mi place sa ma tin de capul tau! Vreau doar sa-l pot candva privi in ochi pe acest BOU!… SA STIU CA PUTE CA SI SUFLETUL SAU!

146 – Si ca PANGARITORUL de FETEMARI Alexandru DOBRE (Bibi) URZICENI / BUZAU- degeaba pe lume fatat si-a primit ce a meritat! I-a placut sa fie RATAT este un RATAT!

147 – Si nu se mai poate ascunde ca acesti 31 de ani! Cand pe mine FARA VINA, FARA EXPLICATIE, FARA PROCES… LA INCHISOARE PE VIATA M-A CONDAMNAT!

148 – „COLEGIIMEI“!… POTI INTELEGE ASTA? Apoi am plecat… Sa-si traiasca viata ce i-a placut FUTALAULUI de URZICENI UMFLAT! CACAT de BARBAT!

149 – „COLEGIIMEI“!… Daca mai bine insa ma gandesc… CE as avea in ochii acestui FUTALAU sa gasesc?… In ochii unui PRIMAT? Ai unui venit din BORDEL… ramas needucat?

150 – In ochii PANGARITORULUI de FETEMARI Alexandru DOBRE (Bibi) URZICENI / BUZAU?… Nu-l cunosc?… De ce sa il privesc in ochi eu? De vomitat si asa nu mi-e greu.

151 – METALURGIE DEFORMARI… PANGARITORULUI de FETEMARI Alexandru DOBRE (Bibi) de pe banca ta, te va mai vizita… Nu-i arata OBRAZUL! Nu-l va avea!

152 – METALURGIE DEFORMARI… ti- a aratat doar scoala lui maica-sa: Scoala CURVELOR, a CIURUCURILOR, a FUTALAILOR LASI, a TARANILOR UMFLATI de oras!

153 – METALURGIE DEFORMARI… ce-ti mai ramane… decat in LUMEA lui sa il lasi? A INGINERULUI cu CAP de VITEL! Cea a unui INGINER PULAU FUTALAU!

154 – METALURGIE DEFORMARI… numai pentru DIPLOMA ASTA a facut drumul de la URZICENI… ACEST BOU! Acum se crede „domn de aratat“?… Pentru ce oare? 

155 – METALURGIE DEFORMARI…pe PANGARITORUL de FETEMARI Alexandru DOBRE (Bibi), l-ai intrebat? Ce gandeste despre el RATAT?

156 – Sau nu are de gandit… IPOCRIT? Caci si ultima samanta i-a supt-o?… Ca PROST sa-l aiba l-a placut?… si pentru asta n-a mai avut mult de facut? Asta a meritat CORNUT!

157 – „COLEGIIMEI“!… acum foloseste-ti pagina… Ai din nou cateva perle pe ea… Nu-i vina mea… FINALUL mi l-ai stricat cu graba ta… Esti multumit? JAGARDEA! Salut-o pe ma-ta!

158 – „COLEGIIMEI“… totusi te-as ruga… lasa pentru cateva zile pagina! Si asa, am depasit demult „ naturii mele granita“… si n-as vrea sa apar iar pe pagina ta!

159 – PANGARITORULUI de FETEMARI Alexandru DOBRE (Bibi) am sa-i mai spun totusi ceva!… Intr-adevar „ daca te amesteci cu TARATELE, te mananca PORCII!“

160 – Ca sa le arati OBRAZUL… ce si asa nu-l au, ajungi sa scrii ca mine aici! Despre niste REZIDUURI care LUMII CIVILIZATE nimic deosebit sa spuna nu au!

161 – Si despre care LUMEA CIVILIZATA mai bine nu ar lua CUNOSTINTA! INSA!… Care a fost si este pretul VIETII mele?… A AVUT DREPT ACEST BASTARD…

162 – SA HOTARASCA ASUPRA VIETII MELE? CINE SE CREDE EL? CU CE A FOST MAI BUN DECAT MINE SA-SI PERMITA ASA CEVA?

163 – CAND EL ESTE NUMAI UN VIERME DE STRIVIT?… SI DE ACEEA MITOCAN!… NU ESTE TOTUL SPUS PENTRU AL LUI „NUACEPT“ MARLAN!

164 – REZIDUU UMAN! REZIDUU UMAN! ASTA ESTI! MITOCAN! CU DIPLOMA DE TARAN!

165 – PANGARITORUL de FETEMARI Alexandru DOBRE (Bibi)

… caci si asa pagina veti schimba…

Uite ce-mi amintesc din Balada ce m-a „inspirat“ sa iti scriu asa!

166 – A fost odata un CACAT!… Si era mare si motat… Asa e lumea prost facuta… Cacatii F-t in loc sa puta… Iar oamenii adevarati, Nu pot sa F-t- de cacati!

167 – Dar intr-o zi, la asfintit… Veni un caine hamesit… Si tot CACATUL l-a halit… A stat putin, a rumegat si a cacat acel CACAT. Dar era mic si fara mot…

168 – Radeau de el cacatii toti!.. Morala?… Daca esti mare si motat, ai sa patesti ca acel CACAT!… Ce zici CACAT, iar te-am derutat?…

169 – „colegiimei“ acum am terminat!… Asta am avut de spus si totusi iti multumesc ca m-ai ajutat!… Asteapta te rog numai cateva zile si de mine ai scapat!

170 – DAR TOTUSI FUTALAU! Ai stors ceva MINTE din SUFERTASUL TAU? IAR sa-ti amintesc cum SALTEAUA ai EXPUS-O… BOU?…POVESTESTE lumii!

171 – PANGARITOR de FETEMARI!… Si despre asta… PULAU!… Si copiilor tai BOU! Sa inteleaga CE ESTE DE CAPUL TAU!… FARA SA MAI SPUN EU!

   172 – METALURGIE DEFORMARI… CE ZICI? Pe cine sa fi CIZELAT? ASTA E CACATUL, IN lume scos doar la f-t-t! Asta-i inginerul cu cap de VITEL! Sa te caci pe el! 

173 – ASTA e PROLETUL, ce in DOBITOCIA sa, a crezut ca are drep peste VIATA MEA! Asta e RATATUL! TARANUL de ORAS UMFLAT! Asta! CACAT de BARBAT!

 174 – Pentru ACEST PRIMAT 5!!! ANI TE-AI STRADUIT! Sa-l faci INGINER? A iesit VITEL! Sa-l faci BARBAT? A iesit CACAT! Sa fie Om nou? A iesit FUTALAU!

175 – METALURGIE DEFORMARI! NU CREZI CA SI PE TINE LA FEL PE LA SPATE TE-A PALIT? S-A CACAT SI PE OBRAZUL TAU SI INCA TE REVEDE! TAMPIT!

176 – METALURGIE DEFORMARI! – UITE LA CE EDUCATIA lui NUACEPT i-a folosit! CU COAIELE UMFLATE SA UMBLE SI SA SE DEA CINSTIT!

177 – METALURGIE DEFORMARI! – DE aceea mai primeste ACESTE PERLE!… DE AMINTIT! CACATII n-au CE CAUTA PE PAGINA asta! Intelegi IPOCRIT?

178 – BIBI-FUTALAU! Cu PROCENTELE si PERLELE mele esti acum mai BOGAT decat te-a invatat ma-ta BANII SA RAVNESTI! Puneti-le in GEANTA!

179 – Cand o vei vizita, sa-i amintesti!… Sa-i amintesti PANGARITOR de FETEMARI… ce pe PAMANT ati FACUT! Sa-i amintesti!… CE CLASA ATI AVUT!

180 – Alexandru Dobre – PANGARITOR de FETEMARI- BIBI-FUTALAU! Ce zici de anuntul tau?… CACAT de URZICENI? CACAT de BUZAU? EGAL! Tot PROLET FUTALAU!

00000000000000000000000000000000000000000 ––––––

181 – „COLEGIIMEI- Cautati… de vreti… „1000 de randuri – pagina!“! IM CACHE… uneori e de gasit!… La Alexandru Dobre… numele PROLETULUI… cica scolit!

182 – „COLEGIIMEI- Cautati… de vreti… „1000 de randuri – pagina!“! IM CACHE… uneori e de gasit!… La Alexandru Dobre… numele PROLETULUI… cica scolit!

183 -„COLEGIIMEI“- inca ceva!… CEI „6!!!“ cu datele PANGARITORULUI de FETEMARI – BIBI sant la adresa: www.colegiimei.ro/alexandru-dobre/colegi-429159.html.

184 -„COLEGIIMEI“- inca ceva!… CEI „6!!!“ cu datele PANGARITORULUI de FETEMARI – BIBI sant la adresa: www.colegiimei.ro/alexandru-dobre/colegi-429159.html.

185 – „COLEGIIMEI“- pagina PANGARITORULUI de FETEMARI Alexandru DOBRE ( BIBI ) URZICENI / BUZAU?…  Nascut 21.09. 1951/1952 (1950)?………. CE-i PLACE LUI…….

186 – Unde e raspunsul tau?… ACUM stii ce DOBITOCULUI ii PLACE! … FETELE CINSTITE SA PANGAREASCA!… CU VIATA LOR SA SE JOACE!…

187 – VISELE LA INCEPUTUL VIETII SA LE FURE!… ACUM STII… DE CE l-a FATAT MA-SA PE LUME!SCRIE te ROG! ASTA II PLACE!… Scrie RASPUNSUL!

188 – Sa-si aminteasca… DE CE LA NIVELUL LUI A TREBUIT SA MA COBOR! Sa INTELEAGA! DEGEABA i-a dat viata cand este numai IDIOTUL IDIOTILOR!!!

189 – ACUM TRAIESTE-TI MAI DEPARTE VIATA DOBITOCEASCA… CE TI-AI ALES-O!… ABATOR!…

190 – Si de ti s-o mai da cumva sansa… Sterge-ma de pe lista ta! Vreau sa traiesc si nu sa ma intreb mereu… La ce folosesc DOBITOCII ca tine… pe lumea asta?!

191 – Si lasa pana la… 2011-11-01… pagina! Nu ma chema din nou… ca vin pentru PROSTIA TA!

192 – Oare… sa-ti dau si noua adresa… PULAU?… Nu vreau sa te muti BOU!… Sa-ti strici SATRA TIGANEASCA din nou!

193 – … nu te speria… numai am glumit… o idee am insa… … IPOCRIT! Si apoi nu te misti ca melcul… despre care am vorbit…

194 – Nu stie nimeni sa traduca corect in germana? Mai bine lasati-va de treaba!… Este foarte bun de ras… dar „de rasul lumii”!

195 – Tu, PROLET!… In listele cu „colegiitai“ esti cel mai batran!… PULAU! Si cel mai PROST in acelasi timp… Nu intri in pamant… CIUCALAU?

196 – Daca nu as scrie aici despre VIATA mea… cu care platesc pana mor pentru PROSTIA TA… As rade si cu CURUL despre viata ta!!!

197 – CASTRATUL si la propiu si la figurat al lui maica-ta!… Dar stii inca ceva? Ma bucur ca in ultima secunda nu sant in pielea ta!

198 – Ca precupeata este ma-ta invatata doar la iarmaroc… De-aia ai reclama asta DOBITOC!… Bine ca ai avut noroc…

199 – Alexandru DOBRE (BIBI) PANGARITOR de FETEMARI… DE CE oare DUMNEZEU 1201 de randuri ti-a scris? Si DE CE in jargon si aici ti le-a trimis?

200 – Ce crezi PROLET? E clar ce a avut de zis?…Caci nu este blestem si nu este pedeapsa,… Pentru hapsanul ce a supt la sanul ma-tii acasa!

201 – Ca de n-ai fi avut suflet spurcat…Ce bogatie-n lume… te-ar fi asteptat! Si stiu!… Nu mi-e inchipuit!… Cum o sa pleci… si tu inlantuit!

––––––––––––––––––––––––

202 – Ti-am scris dupa atatia ani sa-ti povestesc, Ce a fost doar de tine… Nu mi-a fost usor lumii-ntregi sa-i destainuiesc… Ce ai facut cu mine!

203 – Si cum te-ai jucat cu viata mea, Cu visele-mi putine… Cum numai mi-ai sfasiat inima, … Mai rau ca un caine!

204 – Cum numai de jertfa doar m-ai cautat,Chiar de n-am stiut… pana atunci de tine …Iar cand telul doar ti l-ai atins, bastard…

205 – Ai scuipat!… Cum ai mai scuipat pe mine! Si cum ma-ta nu te-a educat… Si cum banii sa-i ravnesti doar te-a-nvatat…

206 – Si cum ai stiut sa ma momesti… Chiar daca stiai cu curva pentru bani-i…vrei doar sa traiesti!

207 – Ti-am scris dupa atatia ani sa-ti povestesc …Ce a fost doar de tine… Ca sa stii candva parerea mea…Si a mea de nedescris… de nedescris dezamagire.

208 – Caci cu mine numai te-ai jucat… Stiind ca nu-s nimic!… Nimic nu-s pentru tine …Nici macar viata nu mi-ai respectat,

209 – Sa mi-o pot trai si eu… ca orisicine! Caci cu visele-mi mi te-ai jucat, Fara sa gandesti!… Fara o clipire!…Si curaju-n viata si in mine mi-ai luat!

210 – … Azi stii!… Sa-ti fie bine!… Bastard, sa-ti fie bine!Si ca n-am uitat si n-am sa uit!… N-am sa uit de tine! Caci doar astazi linistea sa mor o am,

211 – Insa cum adanca!… Si mai adanca e a mea dezamagire! Cand platesc si nu stiu pentru ce! Cand nu am nici o viata!

212 – Nu sant moarta pentru ca gandesc…Insa stiu!… Nu am nici un viitor in fata! Si ce viitor as mai avea?… Cand nu am trecut?

213 – Caci doar anii mi i-am suportat…Dar toti anii ce-ai facut cu mine am avut in gand! Caci nu pot pricepe!… Cum nu ti-a fost greu,…Asta sa imi faci?

214 – Nu te-am cunoscut… Si nu ti-am facut vreun rau!… Spune cum te placi?

215 – Ti-am scris dupa atatia ani sa-ti povestesc… Ce-a fost!… Si ce este … doar de tine! Cei ce cred ca doar te-au cunoscut, Astazi stiu mai bine…

216 – …Totul despre tine! Caci nu esti decat un ignorant! Esti doar o comica figura!Nu esti decat un bastard… Cu suflet plin de ura!

217 – Si cat de bine-ai mai stiut s-ascunzi… Ce ai facut cu mine!…Toti anii cum te-ai lafait… Insa nimic nu e de tine! Si oricat te-ai crede ca ai fi ceva…

218 – Acum le-am spus de tine…Iar pentru ce-ai facut cu viata mea… Nu meriti nici macar dispretul de la mine!

219 – Ti-am scris dupa atatia ani sa-ti povestesc… Ce-a fost!… Si ce este … doar de tine!Cand numai doar m-ai amagit

220 – Si m-ai facut sa cred!… Cum am crezut in tine! Bastard! Cum am crezut in tine!

221 – Ti-am scris bastard!… De m-ai uitat… sa stii de mine! Azi stii ce mi-ai facut bastard! Azi stii!… Sa-ti fie bine!… Bastard, sa-ti fie bine!

222 – Alexandru DOBRE (Bibi) PANGARITORUL de FETEMARI, fara EDUCATIE, CARACTER, in VIATA ABSENT!… Cine te-a inselat, REPETENT?!

223 – Ce turmentati traduc aici in limba germana?… Mai bine traduce badea de la stana! Si asa i-ar da si BOULUI cu paru-n cap!… Poate in fine in capu-i gol… suna!

––––––––––––––––– –––––––

     224 – Pe lume nu-i blestem si nu e nici pedeapsa, … Sa bata rasa proasta omeneasca! Ce doar copiii si-a nascut… Si crede ca cu asta… s-a facut…

225 – Si care toata viata i-a-nvatat numai… ravnit… Si bani de adunat… si amagit. Si daca o avea altul mai mult… Doar stiu c-al lor sa fie… si ce e de facut!

226 – Si unde numai calicia a domnit… La care intelepciunea n-ancoltit. Caci numai tigania le-a placut. C-or fi si-alti oameni pe pamant… Nici n-au stiut!

227 – Si si mai rau!… Nici macar nu i-a interesat!…Caci au crezut… ca totul pentru ei e dat. Si Doamne… numai daca ar fi cugetat… Si-un pic de omenie… ce-ar mai fi ajutat!

228 – Dar cum sa se fi intamplat? Cand nimic sfant in suflet n-au luat? Caci omenia… doar nu a fost bine primita!… Numai pana in fata portii ingaduita!

229 – Pe lume nu-i blestem si nu e nici pedeapsa, … Sa bata rasa proasta omeneasca! Ce doar copiii si-a nascut… Si crede ca cu asta… s-a facut…

230 – De i-a trimis in lume n-a gandit, Ca altii poate, altfel ca ei sant! Caci toata viata i-a-nvatat numai… ravnit … Si bani de adunat!… Si amagit!

231 – Si uite!… Cum altfel sa fie? Cum s-a mai bucurat si la nevinovatie… Spurcatul cum a mai stiut! … Ca a lui sa fie!… Si ce e de facut!… Nici n-a gandit ca e pacat!

232 – … Iar dupa ce m-a incantat, Ca puiul cucului din cuib m-a aruncat! Caci nici macar n-am apucat, Sa rasplatesc… pentru ce-n viata am luat…

233 – Eu ratacesc de-atunci in lume cu sufletu-ntristat! Si lui… nici nu i-a mai pasat! Dar cum sa se fi intamplat, Cand doar acasa n-a-nvatat?

234 – In urma mi-au ramas parintii-nlacrimati!… Paganii au uitat c-au fost doar blestemati!… Da Doamne!… Da Doamne furtuna! Spala-i pe cei cu inima buna!

235- Si spala-i pe cei ce sant curati! Dar lasa-i pe hapsani patati! Ca in suflet sant spurcati! Lasa-i patati si-i insemneaza!… Lumea de ei sa se pazeasca!

236- Sa stie!…Ca de i-a intalnit, Are pe viata de patimit!!! Si da-le Doamne candva de gandit! Ca doar nu asa!… Ti-i i-ai dorit!

237- Pe lume nu-i blestem si nu e nici pedeapsa,… Sa bata rasa proasta omeneasca! Ce doar copiii… si-a nascut… Si crede ca cu asta… s-a facut…

238- Da Doamne!…Da Doamne furtuna! Spala-i pe cei cu inima buna! Si spala-i pe cei ce sant curati! Dar lasa-i pe hapsani patati! Ca in suflet sant spurcati!

239- Si poate Doamne,… bani le-oi da, … Sa nu-i mai poata numara! Din lacrimile ce-am varsat, … Fa-le banetul blestemat! Sa nu poata sa-l cheltuiasca!

240- Bucuria pentru el sa n-o cunoasca! Pustiul sa le cante-n casa! … Asa cum cuibul meu mi-au pangarit! Asa sa fie cuibul lor… pustiit!

241- … Si-n orice casa s-or muta, Sa nu-si gaseasca linistea!Cum alta viata sa isi mai doreasca… Ca omenia… atunci sa o pretuiasca!! Si cat de grea mi-e mie azi inima!

242- … Asa sa le fie, Doamne pedeapsa! … Si sa gandeasca mereu, … Ca asta e blestemul meu! Si daca atunci nu s-au gandit, … Da-le acum… de chibzuit!

243- Caci nu este blestem si nu e nici pedeapsa, … Sa bata rasa proasta omeneasca! Ce doar copiii pe lume si-a nascut… Si crede ca cu asta… s-a facut…

244- Ce i-anvatat doar banii sa ravneasca! Nu stiu ce-i aia, bogatie sufleteasca! Si i-anvatat numai de amagit, Ca un rau fac,… nici n-au gandit!

245 – Da doamne!… Da Doamne furtuna! Spala-i pe cei cu inima buna! … Si spala-ma pe inima! … Si spala-ma pe obraz! Si da la hapsan necaz!

246 – Si da la hapsan pedeapsa! Ca sa poata sa gandeasca …Ca am fost nevinovata!… Si-am avut vise de fata! Ca un pic nu s-a gandit… c-am o viata de trait!

247 – Cu ochii nu a clipit!.. Si-n viata m-a-nlantuit!… Doi bani n-a dat pe viata mea!… Cum sa n-o blestem pe-a sa?

248 – Tu aicia daca treci, n-ai cum sa ma intelegi! Nu toti pasim aceleasi poteci!… Viata are alte legi. Chiar de ti s-o fi-ntamplat… si tu totusi ai uitat…

249 – … Nu este de comparat!… Caci daca ar fi asa, …Cum ne-am mai asemana !

250 – Pe lume nu-i blestem si nu e nici pedeapsa, … Sa bata rasa proasta omeneasca! Ce doar copiii si-a nascut… Si crede ca cu asta… s-a facut…

251- Si care toata viata i-a-nvatat numai… ravnit …Si bani de adunat… si amagit. Si daca o avea altul mai mult…Doar stiu c-al lor sa fie!… Si ce e de facut!

252 – Si astazi, cand doar am aflat, Ca Dumnezeu nu m-a uitat, Ci doar sa-ntreb… a asteptat… Astazi iti spun din nou, asa! Si cum te voi mai blestema!!!

253 – … Sa ti se usuce inima!…Ca n-ai avut… nimic in ea!… Si cand vei fi imbatranit, Sa-ti amintesti ce ti-am dorit!… Si stiu cum m-ai mai cauta!

254 – Dar n-o sa ai iertarea mea!…Caci pentru ce tu mi-ai facut, Nu este iertare pe pamant! Caci nu este blestem si nu este pedeapsa,

255 – … Pentru hapsanul ce a supt la sanul ma-tii acasa! Si cum o sa-ti mai amintesti mereu…Ca asta a fost… numai blestemul meu! Ca de n-ai fi avut suflet spurcat…

256 – Ce bogatie-n lume… te-ar fi asteptat! Si stiu!… Nu mi-e inchipuit! Ti-am spus!… Pe Dumnezeu l-am intalnit!… Cum o sa pleci… si tu inlantuit!

––––––––––––––––––––––––

257 – Doamne, cum mai este lumea! Cum poate sa faca rau! Cum nu poate sa gandeasca… C-ar putea fii ea… in locul meu?

258 – Cum poti zice c-ai facut-o… dupa asemanarea ta? Caci nu pot! Nu pot! O Doamne… crede ca si Tu esti rau ca ea!

259 – Ce-ai dat Doamne rautatea si cainia pe pamant?…Ce-ai dat soare si lumina? Insa ura ai dat-o-n suflet?… Ura ai dat-o si in gand?

260 – Ce-ai dat toata frumusetea… sa ma-nbat de acest rai? …Insa Doamne rautatea… cum ma lasa fara grai! Ce-ai dat oare frumusetea?…

261- Frumusetea pe pamant? Insa Doamne omenia nu le-ai dat-o nici in gand? De ce i-ai dat omului… om ca nume?

262 – Cand el se gandeste doar la el si nu la Tine?… De ce nu l-ai lasat ca bestia doar sa traiasca?… Atunci n-as fi stiut de rasa omeneasca!

263 – Si Doamne atunci cum m-as fi aparat…Si nimenea cu viata-mi nu s-ar fi jucat! …Si Doamne as putea si eu trai… daca viata mi-ai dat!

264 – Doamne cum mai este lumea! Cum poate sa faca rau! Cum nu poate sa gandeasca… C-ar putea fii ea… in locul meu!

265 – Cum poti zice c-ai facut-o… dupa asemanarea ta? Caci nu pot! Nu pot! O Doamne… crede ca si Tu esti rau ca ea!

266 – Caci ma-ntreb intr-una… cum poti tu lasa?… Astea sa se-ntample… chiar in casa ta? Nu auzi tu jalea?… Si nici suspinul meu?

267 – Cum poti lasa Doamne sa se faca rau? Cum ai dat tu viata celor ce-au uitat, Sau nici chiar gandesc ca pacat doar fac?

268 – Cum ai lasat Doamne ca din pruncul cel nevinovat al tau… Un bastard sa iasa dupa gandul sau?…Unde-i doar intelepciunea cea de invatat?

269 – Unde-i dragostea, respectul… de cel apropiat? Cum pot Doamne raii toti… viata sa-si traiasca?… Insa viata altora sa batjocoreasca?!

270 – Cum lasi oare, toate astea sa se-ntample pe pamant? Cand arati la toti… ce-ar putea trai si unde sant?

271- Doamne cum mai este lumea! Cum poate sa faca rau… Cum nu poate sa gandeasca… C-ar putea fii ea… in locul meu!

272 – Cum poti zice c-ai facut-o… dupa asemanarea ta? Caci nu pot! Nu pot! O Doamne… crede ca si Tu esti rau ca ea!

–––––––––––––––––– ––––––

273 – “COLEGIIMEI”( si ceilalti Alexandru Dobre )… nu te-ntrista!…Banuiesc insa ca trebuie sa-ti scrie cele 1000 de randuri cineva… ca sa poti schimba pagina?

274 – “COLEGIIMEI” cum vezi nu astepta ca LASUL sa se explice pe pagina ta! Cred ca mai degraba trimite PETITIA dacat sa-si arate DE CACAT FATA!

275 – “COLEGIIMEI”… sa cred ca numai eu te pot salva?… Vrei BASTARD sa-ti scriu si a TAURULUI COMUNAL… POVESTEA? Spune!

276 – Ca mai pot si alte pagini completa!… Insa nu crezi c-ar fi pacat de straduinta mea? Ce-ar fi sa fii odat’ barbat in viata ta? Scrie-ti invitatii de la cei ce au crezut ca te cunosc!

277 – DOBITOCIA TA!… Si vei avea pagina! Insa de ma gandesc… iti pot putin ajuta…

278 – …… Si-atunci isi aminteste, Cum el salteaua expusese. Si cum la inceput, Presimtiri a avut…I-a spus ca se-ndoieste!… Nu crede c-o iubeste!

279 – “ Te iubesc Maria! “ intr-una ii spunea… Si-n realitate-si batea doar joc de ea! Cum s-a adeverit! Tot ce a banuit! Ca nu a crezut doar… ca-i TAUR COMUNAL!

280 – …Ca nu ar fi crezut ca este Alexandru DOBRE (BIBI) PANGARITOR de FETEMARI!… Ca nu ar fi crezut ca este Alexandru PANGARITOR de FETEMARI!

281 – …Ca nu ar fi crezut ca este BIBI PANGARITOR de FETEMARI! … Ca a crezut ca este cu 28-29 de ani barbat si nu CACAT!

282 – Doar a crezut ca o va ocroti… cu 4…5…6? ani mai batran ca ea, nu ca o va batjocori!… Si ca DOBITOCUL se va mai si lafai!… Scapat din haita de JIGODII!

283 – Ce zici BUHAI… cu cat mai cras este adevarul ce-l ascunzi? De aceea nu raspunzi? N-am ZIS? CIVILIZATIA la VOI NICI ASTAZI N-A AJUNS!…

284 – CARICATURA de plans!… ACELASI CACAT DE BARBAT in tine-i ascuns!… Sa scuip pe tine nu imi e de-ajuns!… CARICATURA de plans!

285 – “ Te iubesc Maria! “ nu doreste sa reia legatura cu PANGARITORUL de FETEMARI din URZICENI, B-DUL REPUBLICII 27, BL.POLI………….. DECI NU doreste sa reia legatura cu Alexandru Dobre.

286 – “ Te iubesc Maria! “ nu doreste sa reia legatura cu PANGARITORUL de FETEMARI nascut la 21.09.1951?/1952?/1950?? Crescut in NEANDERTHAL inURZICENI deci NU doreste sa reia legatura cu Alexandru Dobre.

287 – “Te iubesc Maria!“ nu doreste sa reia legatura cu alexandru dobre PANGARITORUL de FETEMARI cu Facultate ce a aratat ca numai asta poate! “Te iubesc Maria!“ NU doreste sa reia legatura cu Alexandru Dobre.

288 – BASTARD!… Acum foloseste-ti pagina!… Dupa atatea randuri am inteles mai bine ceva!

289 – Chiar de crezi alceva!… Nici viata ta nu valoreaza mai mult decat ce ai facut tu cu viata mea!… Eu am insa obrazul tot curat! Al tau e de CACAT… BASTARD!

290 – Iar despre SUFLETUL TAU SPURCAT… priveste-te singur PROLET! RATAT!… 000 PULAU-FUTALAU UMFLAT! Sper sa nu te intalnesc vreodat’!!!

291- Ca sa vomit si ce n-am vomitat! CACAT! CACAT DE BARBAT! E bine in NEANDERTHAL… FUTALAUL mamii UMFLAT? BUHAI CASTRAT!!!!!!!!!

292 – “COLEGIIMEI” iti multumesc!… Si multe pagini cu “COLEGII ADEVARATI” iti doresc!… Iar “colegii de CACAT” mai bine scuipa-i! De TINE E PACAT!

293 – “COLEGIIMEI” totusi te-as ruga! Completeaza  “CE-I PLACE FUTALAULUI!”pagina!… FETELE CINSTITE SA LE BATJOCOREASCA!

294 – APOI sa se LAFAIASCA! CU VIATA LOR SA SE JOACE! VISELE LA INCEPUTUL VIETII sa le RAPESCA!… APOI ca LASUL sa nu se mai sinchiseasca!

295 – “COLEGIIMEI” completeaza “ CE-I PLACE FUTALAULUI!” pagina! Sa stie COPIII lui de CLASA SA!… Sa stie COPIII lui de CLASA SA!… Sa stie COPIII lui de CLASA SA!…

296 – … Sau nici nu ai copii BASTARD?… Te-oi fi temut ca si ei te-or saraci si mai bine ti-ai pastrat “SAMANTA de CACAT”?… Te-ai rezumat sa fii…

297 – …ceea ce doar mereu ai fost?… CEVA ce ATARNA… cu maini, picioare si un BUHAI PROST?… Acum astept traducerea… putin sa rad… sa iti mai scriu oare un rand?

298 – Si de aceea te-ai trecut de… 6!!!… ori BASTARD?… Crezi si azi ca o ai de… 6!!!… ori mai mare… decat a unuia CIVILIZAT?… Nu te-am lamurit? GUNOI!

299 – Mai PROST esti numai de… 6!!!.. ori!… Mai bine ti-ar fi interzis sa porti asa ceva… pe care mai bine s-ar scuipa!… Ca si-n obrazul tau… TARFA lui maica-ta!

300 – Uite la ce rand am ajuns!… Am zis!… Sa SCUIP pe tine nu imi e de ajuns! Alexandru Dobre-Bibi PANGARITOR de FETEMARI – PULAUL mamii NEEDUCAT!

301- Cu suflet si creier scelerat! Bine ca a iesit ceva din tine RATAT! INGINER 000 PULAU-FUTALAU e doar de invidiat!… Ce bine-ti sta! Ai promovat! UNDE… CACAT?

302 – ––– Cum vad ca doar atatia ati citit… din Povestea TAURULUI COMUNAL… o frimitura pentru voi am ciugulit!… Ca „bomboana“ de SFARSIT!–––-

303 – ………………………… De ce la ,, nu acept” nu te-ai dus? Caci ce s-a vorbit despre ea mi s-a spus! Vrei sa stii ce s-a vorbit cu adevarat?

304 – Mot a mot?…Cum doar ti-as mai spune, dar nu-i de redat! ( Astazi stii RATAT… ce nu am redat!)… Dar cati tati aveti? Si-a fost… ,, ghinionul ” vinovat?

305 – De ce scriu totusi asta in pamflet? Sa-ti intelegi povestea, tu! Primitiv proclet! Si daca-l stii si te ascunzi facand pe prostu’, Nu eu traiesc cu ,,adevarul” vostru!

306 – Si daca pana astazi te-ntrebi, cum de asa usor ai scapat, Cine-ar fi vrut sa intre…la voi in cacat?… Si ca-nvatatura: Nu-l cata pe altul! Prostii sa-si manance…

307 – …singuri doar cacatul!…Ca as avea picioare strambe, din poza a interpretat? Sau era doar invidioasa ca picioare c-a ale mele, Dumnezeu nu i-a dat?

308 – … Si pe ale ei proprii, de o vesnicie…separate nu le-a mai identificat? Cand am vizitat-o si ,,nu acept” a spus…Si atunci stiam ce altii despre ea au zis…

309 – ,, Am citit-o “ pe loc si n-am apucat sa fug. Ce-a mai belmejit, a vorbit pentru ea! In vant! Si daca adevarul despre ea s-a vorbit… Si tu stii, n-as fi fost la locul potrivit!

310- Sau crezi cumva, cu ea m-as fi intretinut, Ce ziua-ntreaga, asa… o fi facut? Caci de-as fi stiut din ce casa vii, Nici cu dosu-mi nu m-as fi uitat! Poti sa stii!

311- Si ma-ntreb totusi!… De ce sa nu ma intereseze? Ce o fi vrut oare cu ,, nu acept” sa ma informeze? Sau o fi vrut numai sa ma deruteze?

312- ……….O fi vrut sa-mi spuna ca experienta mea… Cand a ei era bogata… de schimbat nu-i trebuie si se caca pe ea?…………..Sau ca sacul meu, ce nu doldora era…

313-… Doar ca plic il vede si se consterna?……………..Sau de-aia nu m-o fi inghitit… Dupa ce ,,in carne si oase” m-a vazut in sfarsit?…………..

314- … Ca toata viata ei, picioarele mele tot i-ar fi stat in gat?!………,,N-o fi aceptat” ca prea stranse le-am tinut?……… Era iar invidioasa, unde de asa ceva n-a auzit?

315-…… Oare, si la lectia asta o fi chiulit?……………….Ce bine ca nu mai departe m-am murdarit!!!

316- Ca santeti avari si ca pe cirese banii i-a vrut de luat, Doar stii de la cine asta-m aflat!?………….De-aia si dulceata… apa… florile… cu 10 lei v-am platit!

317- Sa nu gandeasca ca din cauza mea o fi saracit! Sa fie impacata la murit! Si poti concluzia sa o ocolesti?… Nu! Cand viata te costa! Deci!

318- De taranul din oras sa te pazesti!!!…Caci civilizatia e tare greu de descifrat, Vocabularu-i numai pana la ,,nu acept“ de-nvatat Si pe Badea, demult l-au negat!

319- Na FUTALAU… Cand citesti asa… ce crezi despre CLASA VOASTRA … CLASA TA?… Iti sta bine pe OBRAZU-Ti de CACAT pecetea?

320- Sau hlizesti si faci LABA?… Fa-o pana ti s-o usca! Nu este inca… clar… tu TAUR COMUNAL?… Ce a iesit din vaca…NULL pe NULL se freaca!

&1 „Scrisoarea mea de bun ramas“ pentru alexandru dobre bibi PANGARITORUL de FETEMARI… INGINERUL-000-PULAU-FUTALAU… cica a fost „colegul“ meu...

&2 … Si uite-asa … ajungi sa scrii… ce n-ai crezut ca vei gandi!… Despre MARELE FUTALAU!… Ce singur s-a clasat ca BOU!… Ca TAUR COMUNAL!… PFUI! HALAL!

&3 … pe PANGARITORUL de FETEFEMARI alexandru dobre ( bibi) BUZAU/URZICENI cu facultatea si curva sa nu pot destul vomita! Mai vor si altii PAGINA!

&4 Acum CASTRAT fa LABA! Eu astept din nou un semn! Sa-ti vina numele… Cacatul ca tine la cap sa-ti astern! Ti-am scris! Du-te anonim la reciclat! Tu vesnicul CACAT!

321- …Sa dau timpul inapoi…Insa fara tine! Sa dau timpul inapoi… Cat mi-ar fi de bine! Sa dau timpul inapoi!… Sa pornesc din nou! Peste drum sa-ti trec!…

322- …Sa-ti rad!… C-ai fost doar un BOU!…Sa dau timpul inapoi… Dar sa te cunosc!…Sa dau timpul… si sa stiu! … Cat ai fost de PROST!

323- Sa dau timpul inapoi… Si sa-mi amintesc! De la tine n-am ce lua!… Ca INFAM ai fost!.. Sa dau timpul… si sa stiu! … N-am nimic sa-ti dau!

324- Pentru tot ce mi-ai facut… Doar DISPRETUL am! Sa dau timpul inapoi… Iar sa pot sa rad! Toate visele-mi din nou, Iar la san sa-mi strang!

325- Sa dau timpul inapoi ! Sa pornesc din nou! Sa-ntalnesc ce-am intalnit… Dupa tine… BOU!…Sa am iarasi viata mea, Sa fiu bucuroasa!

326- Si acolo unde sant, Sa ma simt acasa! Sa dau timpul inapoi…Cat de bine-ar fi! Stiu ca este imposibil! Dar m-oi stradui!…Si-am sa-mi las in suflet soare,

327- Sa ma incalzeasca! Si-am sa-mi las in inima-mi, Floarea vietii sa-nfloreasca! Caci doar stiu! Nicicand!…In vise… nici nu mi-ai fi dat!

328- Ce mi-am dorit … si astazi am!…Nu e adevarat? Sa dau timpul inapoi?… Ce-ar fi doar… sa uit?!…C-am calcat doar în GUNOI!? …Chiar de-n suflet simt!?

329- …De azi am sa ma straduiesc! Comorile vietii mele… Si mai strans la pieptu-mi…Sa mi le imbratisez!

330- De ce-as da timpul inapoi? Ti-am scris doar ce gandesc!…De-as trece azi pe langa tine… Ce-as avea sa privesc? Ce-as avea sa privesc?… Ce-as avea sa privesc????

––––––––––––––––––––––-

    331- Si totusi nu pot lasa nementionat!… Balena dupa poza-bust, despre picioarele mele a interpretat… La ale ei decand nu s-o mai fi uitat?… Bine ca la albit… Le-a gasit!

––––––––––––––––––––––- 

    332- Dar de unde am aflat despre “banuiala”sa?… De la TAURUS… cum altcumva? Si ce a zis FUTALAU?… Ca le-as avea chiar… prea drepte, dar pe gustul sau!

&5 Si cum e cu bustenii curvei, CIUCALAU?

–––––  Mos Gerila ti-a mai scris ceva…BOU!–––––-

333- …Şi astazi, după 31 de-ani, ţi-am scris! Să-ţi amintesc, ce-ai fost… şi ce-ai promis. Şi chiar de-o fi să îti plătesc pentru ce-am zis… Ştiu!

334- Azi, nu mai trăiesc intr-un rău vis! Căci toate gândurile ce m-au chinuit Doar înapoi ţi le-am trimis… nebănuit. Ca tine doar… când pentru jertfă m-ai găsit!

335- Ce bine e că m-am decis…Şi înapoi ţi-am dat ce n-a fost zis! Căci astăzi poate voi putea cumva porni… Să pot muri?… Să pot trăi?

336 – … Iar daca atata a durat… doar pentru ca tot n-ai primit ce-ai meritat! FUTALAU-RATAT! PORC NEEDUCAT!INGINER CU CAP de VITEL… sa te caci pe el!

337-Muzeul Grigore ANTIPA-BUCURESTI!… Daca tot degeaba in Capitala a invatat 000 PULAU-FUTALAU… Nu-l iei ca FOSILA in programul tau?…

338-Gandeste decand sa fie disparuta… a lui inferioara… SPECIA… ar trebui! Si totusi face Facultate… cu scoala ma-sii!… Ce-ar fi sa faci o sectie pentru necivilizati?

339-Nu crezi ca in MUZEU ar trebui aratati? Cum sa se invete altfel CIVILIZATIA? Arata la HANDICAPATI ce este ea!…Daca pe SCOALA se CACA… Ca asa le-a aratat ma-sa!

&6 Sigur! Astept traducerea! Proasta ca tine… cum altcumva? Sigur ca vreau putin sa rad! Scrie-ti singur urmatorul rand! Sau o rima cumva? Sau faci altceva? Ce? Nu ma intreba!

&7 BUZAU…BUZAU – Strada B-DUL 1 DECEMBRIE 1918, NR.1, Bloc.2C, Etaj.3, Apt.14… BUZAU…BUZAU

&8 – Multumesc! –––––––––––––––––

&9 Nici o grija!… Nu s-o muta!… La obrazul lui de PORC!… Nu va simti PALMA!

&10 – BUZAU…BUZAU – Strada B-DUL 1 DECEMBRIE 1918, NR.1, Bloc.2C, Etaj.3, Apt.14… BUZAU…BUZAU…

&11 – Nici o grija!… Nu s-o muta!… La obrazul lui de PORC!… Nu va simti PALMA!…

340- Dar unde-ti sant „prietenii“ Prolet?… Sant toti in acelasi CLUB de RATATI …si nu au chef sa fie ca tine… DEMASCATI?… Sau le-a fost de ajuns! Au invatat?

341- Cu cate te-ai mai falit si laudat… Au inteles ca numai “fatada” este de tine… si-n rest esti doar un CASTRAT? Spune-le sa te caute! Nu amana!

342- Sa nu ma opresc zici?… Ai meritat LECTIA? Sau esti prea ocupat cu ce maica-ta te-a invatat? Ce bine e numai una-doua sa-ti vajaie-n cap! Daca tot gol e, trebuie ocupat!

&12 – BUZAU…BUZAU – Strada B-DUL 1 DECEMBRIE 1918, NR.1, Bloc.2C, Etaj.3, Apt.14… BUZAU…BUZAU… aici e DOBITOCUL TAU?

&13 Nici o grija!… Nu s-o muta!… La obrazul lui de PORC!… Nu va simti PALMA!

343 – …O, Doamne! Cum as termina! Dar nu ma lasa inima, dupa ce am citit asta! Ca-mi vine si mai rau sa strig! Sa urlu nu pot… si mi-e frig! (Aici rimei ,,cant” un pic!)

344 – Cand doar citesc ce ,,bogatie” a avut ,,al lui Saracie”! Caci astazi doar dintr-o-ntamplare, Citii in ,,Imobiliare”, Ca-i de vandut ce ,,NU ACEPT’’

345 – …O viata a avut ,,Concept”! 800 metri patrati de teren, nu va mirati! Si cu 50 de metri patrati e casa parinteasca, remarcati! Si ce suma e de ,, negociat”?

346 – 65 000 Euro! …Cat de important!…Si daca si pentru 3 copii mai impart, Ce mai ramane? Nu e si mai relevant ?…22 000 Euro… Nu va mirati!!!

347 – Cum altfel i-as putea numi, mai reflectati?! Asta e pretul de ce nu m-a luat? Si pentru ce viata in mana lui mi-am dat? Si daca azi asta cu ochii-am vazut,

348 – De cate ori astea acasa le-oi fi avut? Si-am zis ca sant saraca, insa nu am stiut! Cat de bogat-am fost si cat mai sant!…Si Doamne cum iti multumesc

349 – Ca-mi dai un semn ca ma iubesti! La cuibul sobolanilor ca foc le-ai dat! Tiganii-n lume i-ai imprastiat!…Caci doar ce si-a ,,needucat,”

350 – Asa si roadele si-a adunat! Si azi, cine s-ontoarce oare in mormant? … Si cui pe brazda-i bate numai vant, vant, vant?…………………

351 -……… Si oare, cand te-am blestemat, Sa-ti spun cumva oi fi uitat? Ai grija daca esti spurcat! Pe Dumnezeu eu l-am visat! Cand sufletul mi-a fost mai disperat.

352 – Si pe tine clar te-am auzit, La poarta mamei numele-mi strigand! Si ce a fost adevarat? Cat de curata mi-a fost inima, Asa si blestemul meu te-o cauta!

353 – Si daca pe tine poate te-a lasat, Ce ai iubit (Gab.), tot a secerat! Oare ca mine o fi platit?…Ca tu ca Las, iarasi te-oi fi zgarcit?

354 – Dar poate e chiar mai bine asa! Traieste! Plateste! Intreaba-te! Da! Si poate vei recunoaste candva, Prostia si Nemernicia ta!……………………….

355 – … Mai ai cativa ani, pune-ti vrejul la treaba! Ca taur comunal cum te crezi, iti mai pica, Sau mai prostesti poate vreo vaca! Si nu lasa nimic nepangarit,

356 – Ca sa te gandesti in ziua cand mori ,de ce ai trait! Si ce bine-i ca, Viata nici o sansa nu-ti mai da!…Crezi ca am uitat? Unde-mi este sansa… ce viata mi-a dat?

357 – … Si ce invatatura le-o fi dat odata? ,,Cartea mea-i, copiii mei, doar o treapta! A prostilor cu capul vid si coaie pline… Si-a futalailor lasi , nascuti in mine!

358 – Asezati-o cu credinta capatai!…Ea e hrislovul vostru cel dintai!” !!!??? Pfui!

359 – “COLEGIIMEI”… Ia-ti PAGINA!… Inca o data iti multumesc pentru “?rabdarea & intelegerea?” TA! Iar traducerile-in germana- ce le faci… nu pot rade cum ar trebui!

360 – Sa fie asta inca mult pretuitul “UMOR” romanesc?… O sa te mai caut… sa mai ma inveselesc! COLEGIICACATI insa nu-i uita!…Fa-le si lor PAGINA! Sa se poata LAUDA!

&14 – ***Si de incheiere 000 PULAU-FUTALAU!… Poti TANJI … dupa JARGONUL meu!… Eu incerc sa-l uit… Ciucalau!… Iar m-am murdarit…pentru de CACAT obrazul tau!

361 – … Si totusi, intrebarea… sa nu ti-o repet, nu pot!… Cum se traieste-asa… ca IDIOT?

362 – …Sau este prea mult intrebat… la creierul tau SCELERAT? Iar nu ai semnal de dat?… Fa ce te-am sfatuit RATAT!… Cu parul batut in CAP!

363 – …Si esti deja pensionat?… Despre diploma de inginer vorbesti cu “A Fost Odat’”?… Mai ai doar TITLUL meu!!!… 000 PULAU-FUTALAU!!!!!!!!!

364 – Leaga-ti-l la sac… Sa se stie ce CIUCALAU in tine a stat!…CACAT de BARBAT!… Bine c-ai fost si tu pe lumea asta odat’!… CACAT de BARBAT!

365 – SORRY- “COLEGIIMEI”… iar m-ai sicanat…cand sa ma despart! Iarasi te-ai grabit!… Pentru un IPOCRIT??? Unde-i PAGINA FUTALAULUI? Uite ce-a iesit!…

366 – “COLEGIIMEI” nu mai sicana!… Te-a “infectat” PROLETUL cu MARSAVIA SA?…Vreau doar sa-ti citesc pagina!… De cate ori “ . ” nu l-as fi pus? N-am zis?

367 – “COLEGIIMEI”…nu vreau sa te “enervez”! Finalul asta insa mai mult il pretuiesc… Ti-as mai scrie… cum banuiesti!… Insa mai sant de trait si alte POVESTI…

368 – Iar daca ma gandesc asa… cum DUMNEZEU a fost de partea mea…Ce crezi MARELERE FUTALAU … ce va urma?

369 – VOI CEILALTI FUTALAI… de SEAMA SA… ati invatat ceva?Cat imi este azi de clara expresia “CACAT CU OCHI”!… Ce?… N-ati auzit de ea?

370 – “colegiimei” ia-ti PAGINA!… Si-ti multumesc ca m-ai insotit atata timp in viata mea. Ca mi-am descarcat inima! Si LUMEA stie azi de CLASA SA! N-o mai poate insela!

371- “colegiimei”! Nu ma las fara clasa BOXATA! ca si altadata. Randurile de la 359 pana la 371 ce ti le-am repetat vreau sa le vad pe pagina lui CACAT! Numai asa am incheiat!

372 – Si ce zici PROLET SECURIST UMFLAT?… A fost bine… cu 6 numere sa ai de laudat?… Din cauza prostilor ca tine s-a dat Ceausescu peste cap?

373 – Ti-am scris doar!…Si ce te-ai mai inselat, iar uite, De-ai crezut, cacatul ce l-ai acoperit de 31 de ani nu mai pute!… Cum mai PUTE!!!

   374 – Acum PROLET miroasa-te bine!… Bine ca te mirosi fara mine!…SCAPAT DIN CIURDA DE BOVINE!

   375 – … Dar… DE CE nu-mi STERGI si… ultimele RANDURI?

… Nu vrei sa spui cumva… ca te-oi fi pus pe ganduri!?!

Chiar de-ai avea macar cu ce gandi… cui i-ar mai folosi?

&15 “colegiimei” daca n-ai fi decat rezultatul unui ”computer prost” ai intelege! Critica mea nu-i fara rost!…Si pentru FUTALAUL tau BADARAN si pentru traducerile de… 1 BAN!

&16 Caci daca LIMBA GERMANA aici s-ar citi… cat de jignita ar mai fi! Stiu este a “ Filozofilor si Poetilor Limba”…I-o fi si ei rau cand citeste despre PROSTIA, MARSAVIA SA?

&17 Iar tu in loc “firul sa mi-l tai” pentru traduceri 2-3 BANI poate-i ai? Ca revansa insa, gratuit, fac eu asta pentru tine! Pentru IPOCRIT! Sa fie cum spusei si de-nvatat… nu numai de citit!

&18 “colegiimei”-…Sa fie deci si DE INVATAT… nu numai de CITIT! Acum ia-ti GUNOIUL! Pe FUTALAUL UMFLAT! Poate mai are de laudat ce in el a stat: CACAT de BARBAT!

&19 – <<< … Iar daca altii in “alta” MARIME s-au intrecut… uite-l si peMARELE FUTALAU… cu scoala ma-sii… ce despre VIATA a priceput!…>

    &20 – “COLEGIIMEI”… stiu timpul mi-a expirat… Si am cuvant cand mi l-am dat!… Scuza ca te-am enervat!… Dar in orice RAU e si un BINE!… Cunosti pe FUTALAU! Este la tine!…

 &21 – “colegiimei”…nu-mi mai baga ”sub nas” pagina ta si a sa… am zis cu CIURUCURI nu m-oi amesteca!… Iar ce-i place MARELUI FUTALAU am aratat!

 &22 – Ce ar mai fi atunci despre el “de interesat”? Cum arata azi? De ce m-ar interesa?… Poate o intereseaza insa pe CURVA?… Caci pentru mine cand nu a avut stil

 &23 – … azi, nu mai poate avea nici macar “sex appeal”! Iar daca la fel ca ma-sa… nu numai la propriu, cum a fost, ci si la figurat s-a umflat…Ce sa vad la RATAT?

 &24 – NA? Ce crezi MARELE-FUTALAU? Ce Va Urma? Ti-o disparea specia? Tine-te! Cum Curvele te-or mai cauta! FOSILA lui maica-ta! Dar ma-ntreb de ce? CURVELE!

 &25 – <<< … Iar daca altii in “alta” MARIME s-au intrecut

… uita-te la tine, MARELE FUTALAU

… cu scoala ma-tii… ce despre VIATA ai priceput!… >>>

 &26 – Acum poti sa-mi STERGI si ultimele RANDURI!

… Nu cred ca un PRIMAT ca tine poate fi pus cumva pe ganduri!

Si chiar daca sa gandesti te-ai stradui

… Cui i-ar mai folosi? 

***************************************************************************************************

Suma, peste 401 de randuri.

*

*Si pentru ca acuma iarna vine

Si banuiesc… Cititul face bine

Pentru cei ce asta urmaresc

Dau…5… de pe colegiimei

In care dezvalui fata IPOCRITULUI roman

Despre care

Ce mi-as mai dori sa nu fi avut vreodat’… ceva sa spun!

*

Pentru obrazul unui PROLET!… Chiar daca am inceput fara concept. (1)

http://wp.me/p3ncwg-3NH

*

Iar daca altii in “alta” MARIME s-au intrecut… uita-te la tine, MARELE FUTALAU… cu scoala ma-tii, ce despre VIATA ai priceput! (2)

http://wp.me/p3ncwg-3Pl

*

… Iar eu, in ziua-n care am sa mor… La ce oare-oi gandi? C-am avut ghinion… si-atunci m-oi linisti? (3)

http://wp.me/p3ncwg-3Q5

*

Iar de sfarsit… Ati facut ochii mari, cum am banuit?… Caci pe DUMNEZEU nu-l pot intreba, insa banuiesc… Cu Palma se bate pe genunchi… Pentru LECTIA MEA! (4)

http://wp.me/p3ncwg-3QL

*

A fost si Colegul Tau… FUTALAUL asta… ce se tine ca are o facultate? Ce zici… Despre jucata lui CARTE? (5)

http://wp.me/p3ncwg-3RK

*

Si pentru ca

CHINTESENTA

ce i-am formulat

Acestui

special soi de barbat”

Pe COLEGIIMEI nu s-a tiparit

Fiind ERONAT

… Decand ii tot schimba scutecele pline de CACAT

Si AICI… prea bine e adunata

IAT-O, in fine, redata:

( · K6- )

Si DE CE… Curva zabalata… si in gat, de cati futata… Proletului nu i-a ajuns?… Futalau Primitiv, ai Raspuns?… Ce Raspuns?

http://wp.me/p3ncwg-3WP

*

( · °67- )

LICENTA de a ajunge la SEX, fara sa te chemi VIOLATOR!… ASTA ti-a dat scoala, Alexandru Dobre (bibi)- MARSAV de FETEMARI PANGARITOR!

http://wp.me/p3ncwg-3VP

*

Si acum, sa vad cine un rebus va rezolva…

Dintre 6 numere sa descopere PACOSTEA?!

( Eu nu vreau solutia! )

http://www.colegiimei.ro/Alexandru-Dobre/colegi-429159

17.06.2016

www.colegiimei.ro/alexandru-dobre-461313.html

-444726

-441570

-441402

429159

– 461319

:

Cum m-ați convins că retardații vă manevrează-n stil ocult

Când tot de colegi vă țin CĂCAȚII “colegiimei”și el la pult

Iar numărul –429159 nu mai arată că-n 6 stă ăst PROST incult

Reprezentândîn lumea mare valorile românești, la rang de cult

Și cum sânt gata azi cu toate ce vi le-ați pus de temelie

Să-nchid odată ASTĂ carteCând v-ați ajuns în coșmelie

Și cum redefinii… ÎN FINE… și eu COLEGIALITATEA

După rețeta voastră care vă preaslăvește cu DREPTATEA

()

Ce să mai zic de LIBERTATE sau de a dracului DEMOCRAȚIE

Care în poală vă picară… dar… TOT N-A FOST CEVA să fie

()

*

**

Cum îBORDEL iar e chermeză

Și iar v-adună pe dormeză

_________Când eu nu vă trezii la TEZĂ

Să vă-ntrebați ce-i ANTITEZĂ_______

Scutiți-mă de teatru și, începând cu REVEDEREA de 35 de ani

De-ACUM…

Vă rog pe mine să mă ștergeți din album!

=

IMP e să-mi scrieți NUMELE mai apăsat în SCRUM!

Ce bine v-ați ales perechea

Să vă tot cate  BOU’ pe unde a dat strechea

… 

curva ce-ați muls să i-o mai ungeți

pe când lui pula i-o mai sugeți

Doar nu degeaba s-a(u) făcut cu voi pe drum

De-așa v-a(u) ridicat în RUHM

Să vă mai țineți la costum

Când vă dezvăluiți postum

Gropari ce v-aș sufla-n nimic

Ca despre astea să nu zic!

**

*

Când, pană în 1980

Târlă iresponsabilă cum o să vă lăsați amprentele pe veci

Cu linia trasată de decanu’ vostru oprea florea

Care v-a bunghisit de v-a stricat văzând cu ochii… 

GHIOJGOREA

La o tot bună de-nțepat la anii când îmi răsuflarăți a și mai 

RÂNCEZITĂ BOBOREA

Prin el și ăst pampulă cu-a facultății târâtură

Ce o futeai-o futură

De s-a-ncleiat de timbru în calibru scârnava stârpitură

______ Și totuși mă cătă căcatu’ ce-avea gură

Ca să aveți destulă UMPLUTURĂ_____

Când cu însurăoarea le zorea

Cum prin decanu’ vostru TOT prin MINCIUNĂ înflorea

=

Cu Etica, Moralul, ADEVĂRUL condamnate la DESOCIALIZAT

De-n tras cu FOFÂRLICA DOAR v-a specializat

Ca nu cumva ârfa să-și strice

Să-i stea-n păienjeni blana pampizdei lui și mai calice

Când pânzele îi dădeau bice

La câte brânze-a adunat

De când la curvele de-acasă-n poală s-a-ncurat

Să am ce să vă scriu de-aice

că vă avui pe voi colegi

De CERUL vi le zice!

Quod erat demonstrandum

=

Pierdută într-un vacuum!

colegiimei”

… COLEGA MEA…

COLEGUL MEU

Cum le tot trageți și-azi din greu de gâțe

Cu pule mari care vă impregnară duhoarea de scârboase fâțe

Când sacii-s goi, c-au dat destul în mâțe

Ăștia nedezlipiții de la țâțe

Mai faceți praf printre TĂRÂȚE!

Voi, MORȚII=coolii care puteți trăi cu PATA

De-ați vrut să povestesc cine v-a fost si vouă, mama, tata

AZI sânt ȘI

cu linia voastră de conduită

GATA

!

De-aia mi-aduse DUMNEZEU lopata

:

Când alții au luptat și au căzut și-n Tatra

Să nu v-aud că V-A TREZIT cu piatra

Când în războiul vostru I-AȚI prins natra

Să țeseți făcătura care vă definește vatra

=

Ce-a fost să fie o Alma Mater

Sintetizat este-ntr-un crater

Cu voi săpat, micimi intruse

Stând pe valorile distruse!

*

Ce bine vă mai Strânge-n turmă și nu doar la mormântul meu

SĂ VADĂ de cumva v-atinge ce ați ajuns, trăgând din greu

Când, de la zidul din Tragoviște și pân-acum, prin Hexi Pharma

V-ați tot revigorat de vi le spune Karma cu ce transfuzii bate arma

Pe cine să aștept să iasă-n stradă

Când morții sânt mânați acuma la paradă

Ca voi să vă dați MARI și cu pomelnice, pomeni

La parastase de parcă sânteți neam de egumeni

Într-o religie de care joc vă bateți ca de mine

Încât nici să mai vomit nu îmi mai vine

Decât să urlu iar:… RUȘINE!

Comedia UMANĂ de vrei s-o înțelegi

E bine de ÎNCHIPUIȚI să te dezlegi!

De-aceea… Să-i O revedeți

De pe piedestalurile pe care vă vedeți

6

Vă stau pe tron încoronați a regi

C-ăștia vă sânt colegi-colegi

1

http://www.colegiimei.ro/Dobre-Alexandru-429159.html

Alexandru Dobre

2

http://www.colegiimei.ro/Dobre-Alexandru-444726.html

Alexandru Dobre

3

http://www.colegiimei.ro/Dobre-Alexandru-461313.html

Alexandru Dobre

4

http://www.colegiimei.ro/Dobre-Alexandru-441570.html

Alexandru Dobre

5

http://www.colegiimei.ro/Dobre-Alexandru-441402.html

Alexandru Dobre

6

http://www.colegiimei.ro/Dobre-Alexandru-461319.html

Alexandru Dobre

  • 24 Septembrie 1980… Sa-mi fi acordat 10 MINUTE… Sa-mi masor altfel ANU’ Vazand CUM IL ORBESTE Toparlanu’!…Si ASTA fu ziua mea cu d-nul decan………………………… doreste sa reia legatura cu Alexandru Dobre

  • Miercuri… 24 Septembrie 1980…………………………… Iar restul l-adunai, cum putui, an dupa an!………………………………….……. 24 Septembie 2014……. doreste sa reia legatura cu Alexandru Dobre

  • 62 – Si doar cate episoade,… Cate-n luna le-oi grai… Adevarul despre tine, … Niciodata! Nu-l vor sti! doreste sa reia legatura cu Alexandru Dobre. murariu florin doreste sa re doreste sa reia legatura cu Alexandru Dobre

  • & 9- Si tu, COLEGIIMEI, vei fi gandit cine cata ASA dupa Tampit? –––––––-Sau crezu ca este primenit si-l poate privi ca pe un om cinstit?………….. doreste sa reia legatura cu Alexandru DobreXML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 136 column 40

*

1976-1980-1981

*

https://oamenicasobolani.files.wordpress.com/2016/06/colegii-mei-scutiti-ma-de-teatru-si-incepand-cu-revederea-dec2a035c2a0de-ani-acum-va-rog-pe-mine-sa-ma-stergeti-din-album-timp-e-sa-mi-scrieti-numele-mai-apasat-in-scrum10.jpg

*

colegii-mei-Scutiti-ma-de-teatru-si-incepand-cu-Revederea-de 35 de-ani-ACUM-Va-rog-pe-mine-sa-ma-stergeti-din-album-Timp-e-sa-mi-scrieti-numele-mai-apasat-in-SCRUM

*

2011-2016

*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: